Script 19 - Home sitesi son zamanlarda karalama kampanyasıyla karşı karşıyadır.
Öncelikle bilinmesi gerekenler şunlardır,
Script19 sitesi script editleyenlerin kurduğu bir projedir. Bahsi geçen arkadaşlık scripti joovılı editlemesidir. Jooviliyi script19 editlemiştir, joovilide script19 grafiklerini kullanmaktadır.
Script19 açıldığı günden beri bunu belirtmiştir. Bazı arkadaşlar scripti alıp scriptlerinin kurulmadığını dile getirmiş, bazılarıysa direk DOLANDIRICI suçlamasında bulunmuştur.
Script19 güvenlik nedeniyle sayfaları zendlemiştir. Kurulumda çıkan hatalar tamamen zend hatasıdır ve yeni sunucu kurulması önerilmiştir, ancak bunu bir takım insanlar zorla host satmayı hedeflediklerini söylemişlerdir ki buda bir yalandır !
Şuanda script19 müşteri hizmetleri incelendiğinde kurulumsuz hiçbir müşterisi bulunmamaktadır, tüm müşterilerinin ihtiyaçları karşılanmış olarak gözükmektedir.
Script19.com sitesi içeriğiyle birlikte e-tasari.com almıştır. Bunu buradan duyurmak istiyorum..
E-tasari.com devrinden sonra hiçbir müşteri hizmetsiz bırakılmamıştır, aksine script19 ile problem yaşanların problemlerinin bir bölümü e-tasari.com ile ücretsiz çözümlenmiştir.
Yazdıklarımın aksini iddaa eden arkadaşlar
info@e-tasari.com adresine e-mail atabilir, 536.676.58.87 telefon numaralarıyla bana ulaşabilirler, eğer mağduriyetleri varsa onlarında mağduriyetleri giderilecektir.
Sitede üyeliğim bulunmadığı için bu rumuzla sizlere iletiyorum, teşekkürler..
( sürekli buradan cevap atmam güç olacağı için verdiğim numaradan ve mail adresinden ulaşıp sorunu dile getirmeniz daha doğru olacaktır )