seoMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çeki seçmekle çok yanlış yaptın Sen O parayı unut
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Son 3 aydır ödememi çek ile alıyorum ve EFT ile siz ödemenizi aldıktan maksimum 3-4 gün sonra benim de hesabımda oluyor ödemem. Yeterki işlemleri doğru yapın...
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yıldır 180 dolarlık cek elimde citibank bile vermiyor kesinlikle çek seçme.
4 yıldır elinizde olan çekinizi, forumda çek bozdurma şeklinde tonlarca konu varken, hala virman ettiremediyseniz hesabınıza, bu tamamen sizinle ilgili.

Youngwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler halk bankası kullanan var mı? O eft de kadar kesiyor ?
Bankanın ne olduğu önemli değil. Çekler Citibanka gönderildiğinden bu EFT işlemini Citibank yapıyor. Citibank sizin hesabınıza parayı aktarıyor ve bu işlem için 10 TL kesiyor.

myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TL ile güvenli teslimat çeki seçtim hayırlısı artık.
Hayırlı olsun...

Arkadaşlar burada insanlar Çek ile ödeme alıyorlar evet ama bunu kimse keyfi yapmıyor. IBAN uygulamasından sonra adsense hesaplarına IBAN bilgilerini girmek istiyorlar fakat "Çift hesap bilgisi, bu hesabı zaten gönderdiniz" şeklinde uyarı ile karşılaşıyorlar. Aynı banka diye düşünmeyin. Örneğin ben kendi adıma bulunan 7 adet bankadaki hesaplarımla, babamın yapı kredi hesabıyla, eşimin garanti bankası hesabıyla denememe rağmen hepsinde aynı hatayı verdi. Bu sorun artık kronik bir sorun haline dönüştü ve tüm dünyada yaşanan bir sorun.

Google Adsense Çek Bozdurma Çek Takip Ayrıntıları konusunda Çek ile ödemenizi nasıl alacağınıza dair tüm açıklamalar mevcuttur.

Saygılarımla...