flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlayıorsnz sanırım beni bana sisteminizi anlatmanıza gerek yok. Ben diormki yaptıgınız ortada php dosyası ile xml veri dokuorsnz. bunda bişey yok.
Ben diormki playeri ne die satıorsnz flash verison gibi. Flash Ayrıca free de degil bu linkde http://activeden.net/item/advanced-x...-gallery/17403 herkesin gorebilcegi gibi sadece single lisansı 27 dolar olan ve reseller ve web applicationi lisansı olmayan bir player. Free degil .
Kısaca sahibini gordugumuz kadarı ile boyle biz izni yok.
Galeri ye eklediginz bir arama kaydı digeri eser sahibini ve bu flash version die bide full source code die eklemişssinz boylece satılıor.
Şimdi siz söyleyin bu nekadr flash app oldu?
bir onceki yazımda verdigim linke basanlar gorecekki zaten siz flv ve image dosyalarını kendi hostunuza almıssnz. Yani galeri orjinali gibi calsıor. Youtube ozelligi o nedenle yok dedim ve db olayıda yok dedim. Zaten bunların olmaması aynen flashın konulması bana bu flashı hatırlatı biraz arastırma sonucu gordum zaten. Free degildir. bunu gormus olmanız lazm ki para ile alsanız bile reseller hakkı yok. Brebir gorusme sonucu kac xxxx fiyat cıkar ve siz o zman bu fiyata satarmısınz o da işin muamma tarafı. Buna açıklık getirelim. ben sisteminize bişey demiorm ama biliormki bu flash tarafı size ait degil maalesef.
Dosya yı burdan indirmedim, siteyi şirkette kaydetmişdim bulduğumda paylaşırım. Ama şuanda görünen o ki dosya satışdaymış o yüzden satışdan kaldırmak durumundayım. Sağol uyarı için. Free ve Open Source olduğunu düşünerek satmayı düşündüm baştan görmüş olsaydım zaten satışa sunma gibi bi lüksüm olmadığı hatta ***** konusunda diğer konularımda takip ettiyseniz hassasımdır. Tekrar teşekkürler.