))telefonlar zaten satış durumunda ben kendime ayırttım 7 tane buradan alan olmadığı için ve o telefonların müsteriside hazır oldugu için satılması için kendi kontenjanı iptal ettirdim ki telefonlar satılmış.

Anlamayn varsa dahada anlatabilirim

Ticareti sadece r10 dan yapmıyoruz sonuçta öyle değilmi?Ben bi Çek yazarım 50 tane alırım mesela nekadar zamanımı alır.Bunlar sıfır kutusunda müsteriye acıkta üründü.ve satıldı.
hocam o dediğin fiyata gerçekten ciddi bir satış konusu açsanız bi günde 10 telefonda satarsınız bu forumda ama bu tür ucuz telefon konuları şimdiye kadr hep boş çıktı herkes konuyu açıyo 2-3 mesaj sonrasında kayıplardalar ama şöyle telefonları elinde bulunduran ve piyasanında biraz altında satış yapan milletede güven verebilen birisi konu açsa inanki günde 10 tane bile satar şimdi size tavsiye iphonbeler geli,cek diyosunuz iphoneleri 50 tl fazladan koyun satın yani 900 tl ye saıtn gene aynı dediğim gibi çok satış yaparsınız ama öncesinde güven vermenşiz lasım ama bu konuda oldukça zedeledinz bu güven meselesini