Vallahi arkadaşlar açmıyacaktım böyle bir konu ama gerçekten insanı delirtiyorlar
Bundan yaklaşık 4-5 sene önce böyle değildi genellikle serverleri olgun ve yaşı geçmiş kişiler yönetirdi ve etrafta bu kadar hile yoktu..
Ama artık tüm server satıcılarının bünyesinde çoluk çocuk dolmuş..Bunların başını oyunyoneticisi,mga vs çekiyor...
Artık bu oyun oynanmaz hale gelmiştir..Nedenleri ise aşağıda;
Alıntı
1-) Admine hs atmak yasaktır..İki el arda arda atın bak bakalım saniyede banned çünkü wallsındır ne saçmalıksa
2-) Adminin arkadaşınada hs atmak yasaktır atın hemen şikayet üzerine banlanır veyahut kicklenirsiniz..
3-) 10-20 Kontüre adminlik satılıyor çoluk cocuk 10 yaşında admin oluyor işin suyu hepten çıkıyor..
4-) Adminlerin ağzında her türlü küfür var playere saygı denen şey kalmamış..Anaya bacıya edilen küfürleri saymıyorum bile !
5-) Saçma sapan türkçe katliamları devam ediyor öyle laflar çıkmışki özentilik hat safada
Bunlara önlem alınırmı bilmiyorum ama server satan kişilerin bur tarz insanlara server verilmemesini rica ediyorum..Bir oyunun bu kadar prestijini düşürmeyin..12-17 yaş arasındaki çocuklara satmayınki şu oyun artık oynanabilir bir hal alsın..
Veyahut satın ama sözleşme koyun playerlara hakaret eden vs adam gibi yönetemeyen insanların sunucularına çeşitli cezalar uygulayınki bunlarda bu kadar yüz bulmasın.
Sonuçta bu serverların asıl sahipleri sizlersiniz bu çocuklar gelip geçici sacma sapan uygulamalarla iplerinizde playerlarıda kaybetmeyin..
İsteyen yazdıklarıma katılır isteyen katılmaz ama bence bu oyun gitgide rezil bir hal almaya başladı

Sonumuz hayır ola