Merhaba sevgili İHS çalışanları,

Yaklaşık 1 ay önce son derece ciddi bir proje adına sizin firmanızla çalışmaya karar verdim ve " www.yaraticihanim.com " adlı platformum için firmanızdan hosting sağladım. Gece gündüz platformum için uğraş vererek kalite ve seo konusunda hatrı sayılır orantılı bir artış yakaladım. Derken aniden sitem açılmamaya başladı. Şirketinize telefon ettiğimde bulunduğum sunucuya saldırı düzenlendiği ve 24 saat içerisinde herşeyin normale döneceği söylendiği halde 3 gündür mağdur durumdayım. Çok güvendiğim şirketiniz ile ilgili kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. İHS yi seçme nedenim hizmet kalitesi ve hizmet sürekliliği konusunda İHS 'ye güvenmemdir. Ancak şimdileri görüyorumki hizmet sürekliliği hususunda bir takım eksiklikler mevcut. Az önce tekrar firmanıza telefon ettim ( Bu 3. arayışım..) ve e-destek talebi ile sitemin bulunduğu sunucunun değiştirilebileceği söylendi. Sizden bir an önce bulunduğum sunucunun değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu konu hakkında en kısa sürede bilgilendirilmek istiyorum.

İyi çalışmalar..

Böyle bi mesaj attım.. Hadi hayırlısı