lahmacun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaşım istedi bende müzik sitesi. yazmaya vaktim olmayacağı için aldım. Ama bir türlü tam anlamıyla çalıştıramadık. Bulduğum hatalardan bazıları.

- Yorumlar otomatik yayınlanıyor. boş yorum eklenebiliyor.
- yazılan ve direk yayınlanan mesajdaki profil linkine tıklanınca bozuk bir sayfa geliyor. linkte zaten kimin profili olduğu belli

değil
- aynı şekilde mesaj gönderde.
- giriş ten sonra ana sayfaya dönünce yada geri diyince kapanıyor.
- üye girişinden sonra şarkıcı adına tıklıyoruz sayfa geliyor. Ancak sanatçı linki albüm vs linkleri # olarak çıkıyor
- aynı sayfada diğer şarkıları bölümünden bir şarkıya tıklanınca sayfa tamamen bozuluyor.
- girişten sonra profil bölümün mesaj kutusuna tıklanınca hata veriyor.
- profilime git dedikten sonra isim, yaş cinsiyet vb görünmüyor.
- şarkı yolla linki yok
- girişten sonra üstte ki mesajlarım linki çalışmıyor.
- profil güncelle formu doldurduktan sonra gelen sayfada türkçe karakterler bozuk.
- giriş yaptıktan sonra arama yapınca ajax klasöründen çıkıyor.
- girişten sonra şarkıyı sevemiyoruz basınca hata veriyor.
- giriş yapıldıktan sonra yukardan Y harfine bastık sanatçılarımız çıktı tıkladık. ajax klasöründen çıktı şarkı kesildi birdana ana

klasörde devam. her sayfa yenilenince şarkılar kesiliyor.
- şarkıcıcan üstte yer alan kendi profilimize bastık dinlenen şarkılar bölümünde yine bir sürü hata.
- sonra yine y harfine bastık sanatçımız çıktı (artık ajax klasöründe değilizya) sanatçıya tıkladık bu saatçının diğer şarkıları

bölümünde yine hata var.

Tolgay bey acilen bu konular ile ilgli çalışmaları yapmasını bekliyoruz ama kendileri pek online olmuyorlar olsalar bile hemen çıkmaları gerekiyor.
Cevap:
Alıntı
Burda yazdığınızın bir çoğu aslında demoda olan şeyler(hataları kastetmiyorum) linklerin # olması falan görerek aldınız bunu sonuçta burda gelipte bunlar hata düzeltilicek falan çok ayıp bişey,ben sizin hizmetçinizde değilim ayrıca 7/24 msnde olucam tüm sorularınızı yanıtlıcam,ajax linke geçince geri yapınca başka sayfaya gitmesini bile yazmışsınız ajaxta zaten öyle olur sayfa yenilenmiyor,sayfa değişmiyor... bunun gibi şeyler dışındaki gerçek hatalara bakıcam merak etmeyin...

Edit:Arkadaşın bahsettiği hataların hemen hemen hepsi çözüldü...
H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botu burdan aracılığınla yayınlasa iyi olur, herkes tek tek msn'den ulaşmadan iş görülmüş olur
Alıntı
Msnden yolladım hocam