IronHide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. si bu program turkcell 3g üzerinde etkili olurmu ?
2. si demo felan degildir umarım. genelde bu tip hızlandırıcı programları demo oluyor.
demo değil üstadım rahatca kullanabilirsin

ahmet3418 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir şey olmuyo
arkadaşım hiçbirşey olmadığından eminmisin bende kullanıyorum gözle görülür bir hız var explorerde kullan

JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://download.cnet.com/NetScream/3...-10502604.html

Programı buradan indirdim ve ücretli bir program ayrıca ingilizce :|
bu program ücretsiz & türkce

IronHide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elazıg168.. hocam actıgın konuyu kötülemek istemem ancak program pc ye reset atmaktan başka bir işe yaramıyor.
arkadaşım hiç bir reset atması sorun değil kayıt defterinde falan değişiklik yaptğında reset attıktan sonra yaptığın şey gecerli olur kayıt defterin de bir kaç değişiklik yaptıktan sorna kendi reset atmanı istiyor yaptığı şeylerin gecerli olması için.

tikicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
denedim baya hızlı gibi .
evet bende oyüzden paylaştım güle güle kulan

TuFFy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Explorer için regedit ayarları yapıyor, faydasını görürsün eski ve etkili programlardan. Ben Firefox kullandığım için indirmeyeceğim fakat zamanında kullanmıştım. Paylaştığın için teşekkürler.
ben teşekkür ederim

victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir programla yapacağınız optimize ile internet hızınızı en fazla %8 hızlandırabilirsiniz, o da header bilgilerinin gönderimi ve işlenişi ile ilgili işletim sisteminde yapılacak değişikliklerle,

Bu durumda evet gözle görülür şekilde sayfa açılış hızları elde etseniz de, download ve upload yaparken sürekli sorun yaşarsınız, özellikle torrent gibi sürekli çok sayıda bağlantı ile çalışan programlar çuvallamaya başlar.

Tavsiyem gerçekten ne yaptığını bilmeyen kullanıcıların uzak durmasıdır.
evet haklı olabilirsin ben yazmadım bu programı buldum denedim işime yaradığı için arkadaşlarında işime yarıyabileceğini düşündüm saol

Arkadaşlar şunu demeden geçemicem programı ben yazmadım reklamını yapmıyorum sadece benim internetim cok yavaş explorer da haraket bile edemiyordum diyebilirim şuan inanın cat cat sayfalar açılıp kapanıyor istediğim sitede cok kısa bir sürede giriyor gözle görülür bir artış var sizinde yararlanabileceğinizi düşündüm kötü bişi yapmak istemedim yorumlarınız için teşekkür ederim