tyf907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o değilde benim fikirlerimden,ettiğim duadan,girdiğim günahtan,yaptığım yanlışlar seni ne bağlar?dinimin kurallarını bilen birisi olarak akıl vermene ihtiyacım yok. Demek ki kendi içimde bir şeyleri yorumlamışım buna karar vermişim. inancımla,dinimle ilgili sözlerimi de yorumlamana,akıl vermene ihtiyacım yok tekrar söylüyorum.

bu konuyla ilgili bir sorunun varsa,r10 da öyle de bir bölüm varsa başka bir konu aç orada tartışalım.
konuyu ancak bu kadar saptırabilirdin çünkü.
Kendinizi bu kadar kapatmayın, hele ki dini konularda, "ben biliyorum" demeyin hemen. Din o kadar geniş bir alan ki... Emin olun ben de "biliyorum" diyorum, ama her gün yeni birşeyler öğreniyorum. Burada bir eleştiride bulunmuşsam sizi yerin dibine sokmak için yapmamışımdır. Hatalı olduğunuzu ifade ettim ve hatanızı farketmeniz için örnek verdim. Kötü bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Din konusunda bilginiz olabilir, ancak bu konuda hata yapmayacağınız anlamına gelmez. yaptığınız işlemin aslında nasıl bir şeyle aynı kefede olduğunu bir örnekle açıklamaya çalıştım. Ne konuyu saptırdım, ne de sizi aşağılayan ya da size hakaret eden bir yorum yaptım...