Merhaba sevgili dostlar,
Bundan yaklaşık 1 ay önce sağlam bir projeye adım attım ve ince eleyip sık dokuyarak emin adımlarla ilerliyordum. "
www.yaraticihanim.com " projesi.. Herşey güzel giderken birlikte çalışmış olduğum host firması olan güvenilir olarak bildiğimiz, adlandırdığımız " İHS " yüzünden şuanda sitem açılmamakta ve her geçen dakika geriye gitmekteyim. Bu durum yaklaşık 30 saattir böyle. 10 saat kapalı kaldığında aradığımda sitenizin bulunduğu sunucuda bulunan başka bir siteye sabah saatleri itibariyle saldırı düzenlenmiştir ve sunucu güzelce temizlenip dns ayarları değiştirilmiştir. 24 saat içerisinde siteniz tekrar aktif hale gelecektir dediler. Neyse bekleyelim dedim..Bu sabah bi uyandım halen siteme erişim sağlanamıyor. Hemen tekrar aradım ve saldırının türk telekomun alt yapısına zarar verecek boyutta olduğunu bu yüzden türk telekomun sunucuya el koyduğunu, türk telekom ile görüşmelerin sürdüğünü söylediler. Problemin 24 saat ve ya daha uzun bi sürede halledileceğini söylediler tekrar.. Ne zaman açılacağı belli değil yani :S Hep erteliyorlar ve her geçen süre benim için çok büyük bir kayıp.. " İHS " gibi bir firmadan bunu asla beklemezdim doğrusu.. Çok mağdur duruma düşürdüler beni mağdur durumdayım arkadaşlar.. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar "
www.yaraticihanim.com " adına sizlerde ihs yi arayıp yardımcı olursanız çok sevinirim.. Bu olayı nasıl çözebiliriz