bu mudur yani..? Koskoca R10 bu mudur.? Diğer webmaster sitelerine zerre kadar sitemim olmaz. İnternete günde 12 saat giriyorsam (ki çoğu zaman daha fazla) bunun 10 saatini geçirdiğim R10 a sitem etme hakkımın olduğunu düşünüyorum...
R10 bu mudur..? Güzel bir domain gördüğünüz zaman cebinizdeki parayı zorladığınız, yeri gelip borçlanıp aldığınız olmuştur. Ben diğer katagorilerle pek içli dışlı değilim.. Domain katagorisi müdavimiyim. O yüzden sitemim sizlere...
Yazık.. Cidden yazık... 3-5 bin TL toplarız gözüyle bakıyordum ancak giren keşke demiş... +rep verip gönlünü serinletmiş gitmiş...
Hayatım boyunca herşeyin, her kararın, yaptığım her davranışın kendi elimde olmasını istedim. Çünkü hata da yapsam.. günah da yapsam ben yapmış olurdum... Birinin gelip arabama çarpmasına deli olurum.. Ama ben gidip bir yere çarpıp arabayı hurdaya çıkarsam dönüp arkamı giderim.. Ama bu yardım konusunda sizlerle bir yere gelebilir. Kendi başıma çok bir faydam olmayabilir... Birlikten kuvvet doğar... Damlaya damlaya göl olur dedik.. Ama gölün kenarından geçip gidiyorsunuz.. Bir kova su dökülmüyor.. Sitemim herkese ... Kendim de dahil.. Bişeyleri beceremiyorsak bunda en büyük suçu kendimde ararım...
Neyse verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim... Yardım etmek isteyen arkadaşlar direkt yardım kuruluşlarıyla irtibata geçebilir... Biz de kendi çapımızda bişeyler yapalım...
Para verebilirim diyen biri vardı bugün için onun parası ve abdulhey.com un parası gönderilecektir.
Oradaki insanlar gözümüzün içine bakıyor.. yardım bekliyor.. TV de ilkokul çocuklarının yardım topladığını görünce kendi yaşımdan utandım...
eee para yok yardım edemiyoruz.. İnternet cafe den mi giriyorsun.. 3 saat oturacağına 1,5 saat otur parayı bi köşeye ayır... Bugün öğle yemeğinde kebap mı yesem .. börek mi yesem diye düşünüyorsun.. Bugün kuru ekmek ye... o parayı bi köşeye ayır.. otobüs e binme kısa mesafede o parayı ayır... para bulmak istesek o kadar rahat buluruz ki.. ama hep bir bahanemiz vardır... sonra konuya gelip güzel düşünce tebrik ederim + rep deyip gönlümüzü rahatlatırız...
Neyse her şerde bir hayır vardır.. Bunda da vardır bir hayır .. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hakkınızı helal edin..