Merhaba , Arkadaş bizden dediği gibi aylar önce bir reseller aldı ve hesabını tasıyamadık cunku panel başka idi hatırladığım kadari ile bizden geri ödeme istedi bizde kabul ettik fakat uzun bir süre arkadaştan ses cıkmadı , bu arada reseller hesabı kapatılmadı 2 ay kadar ve dedicated taşıma olayımız oldu , msn den iletişime geçerek hesabı kapatmıssınız ödemeyi yapmamıssınız diye bir soru yöneltti " kullandıgı halde " tekrar geri ödeme istedi , tekrar kabul ettik. Fakat interaktif bankacılığımızda sorun olduğunu ilettik , dışarı çıktıgımızda müsait bir zamanda yatıracağımızı söyledik , hesap numarası hala bende duruyor not aldığım gibi . 15 TL ödeme yapılacak , suandada konuyu gördüm üzücü bir durum biz geri ödemeyiz demedik , sorun olduğu için dışarı cıkıp hvl yapmamız gerektigini ilettik . Bu duruma kadar hem fekiriz , geri ödeme gecikti evet farkındayız , şu andada " pm " yolladım ve cep no istedim kontur olarak'ta yollayabilirim dedim , cevabı bekliyorum ama hala cevap gelmedi.

Bu Arada başka can yakılmasın gibi tabirler kulanılmış , nedense uzun zamandır bu forumdayım ve kimse konu açmadı bizle ilgili çünkü bu tür oyunlarla işimiz olmuyor malesef , sizede dedigim gibi interaktifimde sorun olmasa zaten ödemenizi çoktan yapmış olucaktım , yine diyorum ödemem lafı asla kullanmadım sorun olduğu için gecikti ve yine ödüyeceğimi söylüyorum , bunda anlaşılmayacak bir durum yok .

Hayırlı Forumlar.