Öncelikle şunu belirtmeliyim ki arkadaşlar bu konu benim için gerçekten önemli ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
Bir wordpress sitem var içinde aklınıza gelebilecek herşey olan gibisinden kısacası ne bulursam eklediğim bir site.. Yaklaşık indexli 19 bin urlsi var Google'da. Ama bu sitede birçok yazım kopyala yapıştır bir kısmı ise bana ait.
Bu sitemin başarıya ulaşması sanırım baya bi ufak ihtimal hoş gerçi 2000 tekili var ama yinede tatmin etmiyor artık. Çünkü bundan altı ay öncede böyleydi.
Konularım her kategoriden olduğu için ve kopyala yapıştır yazılarımda bulunduğundan başarısız olduğumu düşünüyorum.. Aklıma sitemi sıfırlamak geldi tek bir konu üzerine yoğunlaşıp o konuda esas benim demek istiyorum artık. Sanırım böyle daha başarılı olurum..
Şimdi kategorilerim arasında yoğunlaşacağım kategoride var. Kısacası yeni bir başlangıç gerekli galiba..tabi aynı domainle
Şimdi Önerileriniz Nelerdir?
1. Siteni komple sil yeni bir başlangıç yap..(C/p yazıları silmek için)
2. O kategoriyi bırak diğer tüm yazılarını sil..(C/p yazılar kategori içinde bulunmakta)
3. Boşver abi sen dalgana bak mı diyeceksiniz yoksa...
Katılım ve yorumlara göre bir karar almak istiyorum.Çünkü günlerdir kararsızım..Lütfen öneride bulunun..
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..