Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KarabukTasarim benim anlamadığım, bir konu varken neden 2. açtın? Ayrıca sanki Galatasaray 1000 tane poziyon kaçırdı, kaleyi bile göremediler neredeyse maçı hakem verdi bize yaklaşıyorsun. Bu hakem attandığında korktum çünkü bu adam ne zaman bizim maçı yönetse %80 olaylı geçiyor ve %99 bize yanlış yapılıyordu, ki bizim ilk defa aldığımız bir maçda hakem bu kadar öne çıktı. Galatasarayın Anadolu takımları karşında hakemle aldığı maçları saymaya kalksak r10'nun db'si kaldırmaz.

Bence derdin farklı senin ya iddaa para kaybettin yada kasti olarak kışkırtmayı seviyorsun. Azıcık da tebrik etmeyi mğren maçın güzelliklerinden bile bahsedemedim senin MSN'e yazıyor gibi bu maç hakkında yazmandan, çünkü her mesajında bir aşalama söz konusu.

Son kez benzer şeyler yazacağım, ve lütfen hakkın 1 satır bile bilmediğin oyuncu hakkında atıp tutuyorsun, o adamı 4 senedir ben izliyorum ve biliyorum dedikleri %100 doğru. Bu maç hakemle almadık biz taraftarla aldık, dört bir tarafı açık stadyumda rekor kırılabilirdi eğer biraz kutu gibi stadyum olsaydı maç 0-0 iken bile seyircinin söylediği sözler 5 KM uzaktaki mahallelerden duyulduğunu biliyoruz. Maçdan önce klasik koregrafimizi yaptık, bandomuzla eğlenerek maç izledik desteklerik. Şimdi bu kadar etken varken sen tutup hakemle aldık diyorsun genel olarak pes yani birşey demiyorum artık. Eskişehirspor bugune kadar SüperLig'e çıktığımız maçdaki 2.dk kırmızı kart dahil hiç bir maçda, hakem sayesinde bir yere gelmemiştir. Tam tersine bu sezon en az 8 puan gitti yine, geçen sezon 14 puan gitti net hakem hatalarından ama biz tutup ağlamıyoruz...
Eskişehir

Olurmu hiç öyle?Anadolu takımlarına 10 maç yapılsın kimsenin sesi çıkmaz ama istanbul takımlarına yapılırsa ülke ayaklanır.

Bu arada Bando Es Es harbi bitiyorum.Türkiye'de destek vs olarak Bursa ve Es Es2in taraftarları gerçekten çok iyi.Bu sene Kayserideki Kayseri-Bursa maçında Kayserili taraftarlar maçı bıraktı Bursalıları izledi