Merhaba,
7200rpm hardisk sunucuları Web ve Mysql olarak kullanıldığında gayet iyi performans alınabilmektedir. Sanallaştırma olarak Windows tabanında kullanıldığında 7200rpm ile performans almak beklenemez zaten. Şuan Rapidswitch üzerinde barındırılan, bizim aracılığımız ile alınan tüm i7 sunucularındaki disk'ler "0" ve sunucular garantilidir. Üreticiden gelen bir kaç kasa sorunlu çıktı onlarda garantiden yenilendi. Farklı bir konudada [
https://www.r10.net/1060592567-post5.html ] belirttiğiniz üzere sunucuların kalitesiz olduğunu belirtmişsiniz, ürünlerin 2.el olma gibi bir durumu yok zaten, sunucu ürünlerinde 2.el itibaresi yanlıştır. Sunucuyu her zaman için ilk sizin kullanma şansınız olmaz. Worldstream daha piyasada ilk iş yaptığı popüler zamanlarındada alışverişimiz olmuştu, destek olarak Leaseweb ile aynı politikayı[SLA] izliyorlar diye biliyorum. Bir kaç sene önce ne sorsak , managed içerisine girmesede yardımcı oluyorlardı.[tabiki sadece
sabah , öğlen ve akşam saatlerinde, gece cevap vermiyorlardı, gece reboot istendiğinde sabah'a ancak reboot ediyorlardı ] Bir firmayı yalnızca bir açıdan değerlendirmek kötü olur. Fiyat/performans/donanım/müşteri ilişkileri vb her açıdan değerlendirmek gerekiyor. Daha sonra yorum yapmak daha uygundur. Bir gün satış veya kötü/iyi diye yorumladığınız firmalar için yarın serverimi açmıyorlar diye ticket açarsanız.
Hetzner kullanmadım ama bildiğim kadarıyla gayet iyi bir firma,
Avrupa üzerinde yüksek saldırı alıpda ip'nin null route edilmeyeceği çok düşük ihtimaldir. Trafik ucuz olduğu kadar illegal giren/çıkan trafik'ede izin vermezler. En ufak saldırıda kapatılıyorsa zaten o alınan bayinin veya müşterinin Datacenter'a nazının geçip geçmemesini gösterir.
Bu konu ve bir önceki konudaki mesajınız doğrudan Rapidswitch'i ve doğal olarak bizi ilgilendirdiğinden yorum yapma gereği duyuyorum.