an itibari ile google web seminerinde sunum yapana "adsense türk kullanıcıların iban yenilemesinden sonra ortaya çıkan çift hesap sorunu çözülme aşmasındamı yoksa çözülmeyecekmi" diye sordum bilmem katılanınız varmı ama aldığım cevap bu konudan nekadar bi haber olduklarını gösterdi.
veridği cevap "Bir soru geldi konuyla alakası yok ama açıklamak istiyorum iban girilme zorumluluğu ülkemizde 2011e uzatıldı ama google bu yıl başındazorumlu geçiş istedi. İnaşşah iban numaralı bir hesap girmeye çalışmışsınızdır. Sizde benim gibi iban numarası olan bir hesap ile kayıt olursanız sorun çıkmaz ibanlı bi hesap edinin.dedi. sonundada ödeme bölümüyle alakalı çok bi bilgim yok dedi
böyle saçma bi cevabı verdiği içinde kendisini kutluyorum burdan
çok çok afedersiniz Türkiyede'ki hıyar yöneticiler olduğu sürece googleymiş, falan fistan hikaye. Google istediği gibi büyük bir şirket oldun TR yönetimi tr dil bilenlere yaptırsalar idi şimdiye çözülürdü. Ama koymuşlar 3-5 hıyar, cem yılmazın dediği gibi "adam daha konuyu bilmiyor".
ödeme alamıyoruz + maillerimize cvp gelmiyor + bu nasıl bir sorundur ki GOOGLE gibi bir şirket bi banka hesabı olayını çözemiyor.