merhaba,
Kodunuzu kullanıyorum yanlız büyük bir sıkıntım var.
Bu kod ile xxxx.com/yt/ytid.flv şeklinde kodlarım çalışırken aynı dosyaları yyyy.com a atıyorum yyy.com/yt/ytid.flv şeklinde de çalışıyor sorun yok ama gece oldu video not found hatası alıyorum. bu kodlar gündüz xxxx.com da da yyyy.com da da çalışıyordu. Gece oldu yyyy.com da çalışıyor xxxx.com da çalışmıyor nedir bu sorun yardımcı olabilir misin.ben çıkamadım işin içinden.. Arada gidiyor bulmuyor sonra oynatıyor kafasına göre arada oynatıp oynatmıyor. Çözemedim sorun bendemi kodlardamı ?Bu ytreplace_server.php bizde olsa sanki çok sorun çözülecek daha başka kullandığı dosya yoksa tabi..
httaccess den çağırıyorum bu şekilde
RewriteRule ^yt/(.*).flv$ stream.php?v=$1 [L,NC]
Teşekkürler..
herkez takmış "ytreplace_server.php" dosyama turkcellden gidip api sayfasının kodlarını isteyin bakalım verecekmi
ben kendi sitemdede kullandıgım için bu dosyayı paylaşmayacagımı belirtmiştim...
sorun şundan kaynaklanıyor birkaçkez rastladım. youtube serveri herseferinde farklı bir serverden videoyu bize sunuyor haliyle kimi zaman header çıktıları istedigimiz gibi gelmiyor bu nedenle kimi zaman videolar açılmıyor olarak gorunuyor ben kendi sitemdede kullanıyorum gece kimi zaman açıyor kimi zaman açmıyor.
ornek olarak
www.muzik34.net/7z4KST71sRs.flv seklinde