Detaylı şekilde mantığını anlatıyorum:
Size şimdi 7-8 tane msn nickleri sitesi açıp oradan bu kazanca yakın (en az 6-7 ay sonra) kazanç elde edebilirsiniz desem eminimki birçoğunuz gülüp hadi ordan dersiniz. (Arkadaşın site içeriği msn nickleri değil daha farklı birşey onu söyleyemem ancak mantık aynı) Size şimdi bu mantığı anlatımcam:
Msn nickleri sitesi açsanız herhangi bir konunuzun içeriği eminimki şöyle olurdu:
---------------------------------------
Başlık: Yeni msn nickleri
Konu içeriği:
msn nicki 1
msn nicki 2
msn nicki 3
msn nicki 4
msn nicki 5
msn nicki 6
msn nicki 7
msn nicki 8
msn nicki 9
msn nicki 10
msn nicki 11
msn nicki 12
msn nicki 13
msn nicki 14
msn nicki 15
Eğer böyle bir içerik hazırlarsanız 5 para kazanamazsınız.
Yapmanız gereken şekil:
Başlık: Yeni güzel msn nickleri (Konularınızda konuyla ilişkili anahtar keyword girilmiş bir resimde yayınlamanızı öneririm)
Konu içeriği:
Msn nickleri, msn kullanıcıları tarafından büyük önem verilen ve msn listesindeki arkadaşlara daha karizmatik görünmeyi sağlayan bir ego tatmin aracıdır.
Örnek en çok sevilen ve kullanılan nickler:
msn nicki 1
msn nicki 2
msn nicki 3
msn nicki 4
Yukarıdada bahsettiğim gibi bu nicklerle sizde arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz. Bu güzel nickler sizi msnde karşı tarafa daha havalı gösterecek.
Mantığı bu şekilde yürütebilirsiniz. Reklamları konu üstüne veya altına yerleştirmek yerine konunun içine yerleştirin. En fazla 2 reklam öneririm.
Bunun dışında bana mantık ve içerik anlamında sorular sormazsınız umarım.
Bu arada içeriği sürekli güncel tutmalısınız. Backlinkle vs. uğraşmanıza hiç gerek yok.
Anlatımın oldukça yüzeysel. Ayrıca tutarsız. Sen diyorsun ki, üzerine açıklama yazın, uzatın vs.
Ama Google her siteye ayrı bir insan mı gönderiyor da bunun çıkarımını yapsın? Msn nickleri özgün olduktan sonra ister üzerinde açıklama olsun, ister olmasın. Botlar zaten içeriği özgün olarak algılayacaktır.
Bot, "bu nick, bu açıklama, bu yorum" diye ayrım yapamaz ki. İçeriği özgün ya da değil diye ayırt eder en fazla.
Msn sitesi sahiplerinin bu söylediklerini defalarca uyguladığına emin olabilirsin. Ama kazandırmıyor meret, istersen forex nickleri diye konu aç

Ben ne spesifik başlıklar ne abartı açıklamalar gördüm
Ayrıca konuya inanmama gibi bir durum söz konusu değil. Arkadaşının sana eksik bilgi vermiş olabilir. Ya da sen bizden birşeyler saklıyorsun.