Herkes Kimin Ne oldugunu Biliyor Eger bu işte ben yalan sölüorsam ALLAH benim anamdan babamdan colugumdan cıkarsın eger o yalan sölüorsa onun anasından babasından clogundan cıkarsın bunu söler bunu bilirim 1250 ytlye fiyatta anlasmısım.. beni tam 1 ay salladı 1 ay sonra zor güc domainin birinin aldım 1 ay nedemek ya akıl işimi herneyse aradan 1 hafta daha gecmiş diger domaini neden gecirmiorsun dedigimde bana fiyatı 1750 dedigini sölüor bi domain transferi icin aranızda 1 ay bekleyen varmı sanmıorum cünkü ben arkadasım dostum die bekledim ve gübendigim biriydi cünkü sohbetruzgarini ona ben satmıstım böle bişey yapıcagıda aklımdan gecmemişti ama hayırlısı olsun herşeyde bi keramet vardır -- Bu arada tehdit ve küfür vve saldırı denmiş tehdit etmedim kendi artislik cekti adresini verdi ne adresini ver geliyim nede adresini ver basarım gibi bişey kullanmadım ettigim küfürde sadece tek kelimedir onu normaldede kullanıodum ona karsı nie alındıysa saldırı gelince beni herkes iyi tanırki emege saygısızlık yapmam ve botnetin B sini proxy nin P sini bilmem bu arada unutmayalımki Msn Loglarını Degistirebilen arkadaslar varmı varsada merak ediorum