Arkadaşım ne zamandan beri tv kanallarında yayınlanan asker görüntüleri, Mehmetçik Programında yayınlanan videolar, haber bültenlerindeki görüntülerin yayınlanması orduyu tehlikeye düşürür oldu. Allah aşkına bari kendini Askersever biri olarak görenler bunları yazmasınlar... Ordu hakkında istihbari bir verinin açıklamasını yapacak kadar ordu içinde olsam zaten bu işi yapamam. Facebookta benimde sayfam ve grubum var ama hiçbir uyarı gelmedi. Kendi alanım olarak gördüğüm bu işte bir tek kişi beni uyarmadı, işini adam gibi yapacaksan ve amacınında ne olduğu belliyse kim ne diyebilir? Korkudan falan değilde neyden katılmayan olabilir açıkçası onuda anlamıyorum, deşifre edecekleri bir şey yokki... Baksana ücretli yaptırayım dedim ona bile bi talip yok hey gidi garip ülkem...

Abinize saygı ve selamlar...
Böyle birşeye başladıysanız yorumlara açık olmalısınız. Fikrimizi söylememiz yanlışsa söylemeyelim o zaman. Yazdığım yazının başında ve sonunda söyledim amacım konunuzu baltalamak değil diye. Kimin vatanını ne kadar sevdiği konusunda size yorum yazan kişilere söz söyleme hakkına sahip değilsiniz bu bir. Bir başka konu Vatanını askerini sevdiğini bir site yaparak göstereceğini düşünmüyorsundur umarım bu iki. Bu sizin konunuza son yorumum lütfen kişiye özel cevap verirken ucunun nerelere varacağına çok dikkat edin. Projenizde başarılar