fercanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum.22 000 sayfa gösterimine 3000 den fazla tık almış.Bunu pop up açmadan yada ziyaretçiye zorla tıklatmadan elde etmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum.Adsense çalışanlarının bizden biraz daha akıllı olduklarını bizim tıklama oranlarımızıda aslında çok da sallamadıklarını ancak reklam geri dönüşlerini çok iyi analiz ettiklerini ve reklam verene zarar veren yayıncıların aslında google adsense nin marka değerini düşüreceğini iyi bildiklerini zannediyorum.

Yanlış bilgiler veripte insanları yanlış yönlendirmeyelim.Hem zaten ayda 20 milyar kazanan adam askere gitmez.Adsenseden banlanmayı bekler sonra gider.
Sahte olduğunu kanıtla eğer kendine güveniyorsan. Ben öyle olduğunu düşünüyorum deyip milleti yanlış yönlendirmekle olmaz varsa elle tutulur bi kanıtın koy bakalım. Herkes kafasındaki düşünceyi hiçbir gerçeğe dayandırmadan yazarsa ohoo uğraşır dururuz.

Adam neden askere gitmesin? Babası başbakanmı. Adamın sülüsü çıkınca durun ben adsenseden para kazanıcam keyfim gelince giderim askeremi diyecek. Azıcık mantıklı yazın bari..
Ayrıca adamın askerdeyken adsenseden kazanmadığını nerden biliyorsun. Bloggerde ileri tarihli onlarca yazı girdi ve otomatik olarak belirli aralıklarla yayınlanıyor yazılar. Yani o parayı kazanmak o kadar basit değil.
Ayrıca niye adsenseden banlanmayı beklesin veya niye banlansın. Kurallara uymayan birşey yapmıyorki sonuçta. Arkadaşın yöntemi çok akıllıca olduğu için iyi tık alıyor ve o bölüme ayrılan paranın büyük kısmını o kazanıyor Ki forumdada eminim bu yöntemle büyük paralar kazanan 5-10 kişi vardır.

mathsman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben size bu işin gerçek olmadığı ile ilgili düşüncemi söyleyim.

Bunun gerçek olmadığı düşünürken ki sebebim; Sayfa To su .(tık başı kaç verdiğinin bir önemi yok ). Sayfa To su %14 gösteriyor.

Bu konuyu okuyan tüm webmasterlara soruyorum.Siz her türlü hile yaptığınızda (bide tamamen çoçuk sitesi olanlar bile) Hiç TOyu %15 lerde tutabildinizmi?

Sayfa TO değeri en az yazı içerikli sitelerde olur ( bu kazananda uzun yazılarla kazanıyormuş). En çok resim reklam boyutuna yakın içerik arayan (video içerik arayan) ve reklama benzerliğinden dolayı video ve film sitelerinde To yu en yüksek alınır.

Dünyada hiç kimse bir yazı içeriğiyle %15 TO, legal olarak kimse sağlayamaz (yazı içinde tıklayın görün gibi bir şey demedikçe). Hadi sağladı diyelim banlanmıyanın alnından öperim.
Niye inatla anlamak istemiyorsunuz. Sen beceremiyorsun diye millet o seviyeye ulaşamazmı. Arkadaşın sitelerini gördüm ve sistemide bana A dan Z ye anlattı. Anlamak istemiyorsanız bu tıklarla bu ücretlerle kardeş kardeş geçinin o zaman neyin ne olduğunu bilen ipucunu aldı işini hallediyor zaten