Bununla geçmiş olsun dostum.Allah göstermesin ev yanabilirdi.
Bu arada konunun aramızdan ayrılan bölümünde ne işi var?
Sormayın hocam. O bölümde bir konuya bakıyordum. Bir kaç sekme ile geziyorum forumu. O bölüme açmışım yanlışlıkla, rapor ettim. Moderatör arkadaşlar taşımışlar, onlara da teşekkür ediyorum.
Aspiratörler bildiğimiz gibi aslında masum aletler değil. Tüm yemek yağları ve buhar bütün motorun içine giriyor ve motor milinin dönmesini zorlaştırıyor. Gördüğüm kadarıyla sizin motorda öyle bi durumdayken fazla gerilimden ısınarak kabloyu yakmış. Geçenlerde bizim evin aspiratörüde neredeyse çalışmıyor derecedeydi. Komple açtım ve bi baktım en az yarım kilogram yanmış yağ çıktı neyse 1 saat onu gerekli malzemelerle temizledim ve yerine taktım şimdi tıkır tıkır çalışıyor. Geçmiş olsun timm hocam.
Aslında aspiratörümüz çokta eski değil, fakat dandikti galiba. Alt kata 12 sene önce takdırdık. Oradakinde bir sorun yok. Şu anda oturduğumuz kattakini 3-4 sene önce takdırdık, hemen yandı.
Bütün arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim. Espiri güzeldi. Cenazesini kaçırdınız ama, dün akşam namazına mütakip çöp kutusuna defnedildi. :/