pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iphone da beni etkileyen özellikleri saymak istiyorum. Nokia da durum nedir bilmiyorum ama Iphone hakkında bilgilerim;

- Telefonda kitlenme diye bir durum yok. Sen kapatma butonuna bastıgında direk kapatır. Beklemez düşünmez.
- Telefon insan haraketlerini hisseder. Iphone nin oyunları tuş kullanmadan telefonu sallıyarak döndererek işlemlerini yapabilirsin.
- Yerin yüzeyini hisseden bir yapısı var. yataga yatıyosun. ekranı istediğin türlü tut dikey veya yatay telefon otomatikmen ekranı senin göreceğin duruma getiriyor.
- Gelişmiş bir google maps var. bulundugun yeri otomatik buluyor koordine ediyor. Iphone sahibi bir arkadaşına sms ile koordinatlarını yollarsan eğer arkadaşının iphone u seni yanına getiriyor.
- Dokunmatik ekran bir telefon sahibi olduğunda girdiğin her ortam da farkediliyorsun.
- Cebinde iphone varsa kesinlikle sıkılma diye bir derdin kalmıyor. Televizyon izliyebilir, müzik dinliyebilir, video izliyebilir, oyun oynuyabilirsin.
- Windows pc lere baglanıp işlem yapabilirsin. mesela ben dışarı cıktıgımda kendi evimdeki pc me iphone ile baglanıp ne var ne yok bakabiliyorum.
- Telefonu masanın üstüne ekran üste dogru gelecek şekilde koyarsan biri seni aradıgında ses çalıyor. Ekranı yere dogru yatırırsan titreşim yapıyor. Müsait olmadığını düşünerek.
- Sabah kalkınca emaillerimi okumak, haberleri okumak, haberleri izlemek, facebooka bakmak, msn e girmek için artık yataktan kalkmama gerek kalmıyor. hepsine 15 20 dk a yatagımda yatarken iphone ile keyif yaparak bakabiliyorum. Mükemmel bir duygu bu.
- Hayatınızda ilk kez dokunmatik klavye görüyorsanız ilk bir iki gün zor olabiliyor. Ama eliniz alışınca pc de yazdığınız kadar hızlı yazabiliyorsunuz.
- İphone da limit diye bişi yok. Aradığınız herşey mevcut. Her türlü uygulama yüklüyebiliyorsunuz.

Sonuç olarak Almadan önce tedirgindim. bu kadar para verilirmi diye ama. Şuan niye daha önce almamışım gibi bir duygu içerisindeyim.

Tek eksik gördüğüm yönü Flash player yok. Adobe ile anlaşmaya çalışıyolarmış yakında flash player da geleceğini söylüyolar.

Not olarak da 100 üzerinden 92 veriyorum umarım satın almayı düşünen arkadaşlara yeterli bilgi vermiş olurum.
eksik yöne bluetootda ekleyebilirsin bunun dışında kararımı zaten ilk sayfada söylemiştim bende