Dün r10'un kapalı kaldığı anlarda az daha yanıyorduk.

r10 kapalıydı ben de yapacak birşey bulamadım ve telefona film attım, onu izliyordum. O zaman annem mutfakta yemek yaparken aspiratör birden yanmaya başlamış. Babam, annem ve kardeşim onu söndürmeye çalışırken ben "Altar'ın oğlu Tarkan" izliyordum.
Neyse filmin sonu gelmişti zaten. Film bitti, kulaklığı çıkardım. O anda kardeşim odaya girdi, abi mutfak yanıyor dedi.

Ne olduğunu anlayamadan direk mutfağa koştum, bi baktım aspiratör tutuşmuş. Sürekli su atıyor bizimkiler. Kaptım hemen bir tas, ben de başladım su atmaya. Fişi çekmek vs. hiç aklıma gelmedi, meğer bizimkiler şarteli indirmişler o ara. Yoksa elektriğe suyu atınca bütün mahalleyi uçurabilirdim. Sonuçta 2 metre karşısında kombi bulunuyor.
O anda annem aspiratörün yanan motorunu çekti, motor yere düştü. Motor yere düşünce aspiratörde sadece kablolar yandı. Yerdeyken de motoru söndürdükte hallettik. Motor aspiratörün üstünde dursa dolaplar tutuşurdu kesin. Aspiratörün tam karşısında kombi duruyor ve araları 2 metre. Aspiratörün yanında perde duruyor. Perde zaten bir tutuşsa, tümden ayvayı yedik.

Neyse ki verilmiş sadakamız varmışta zarar, ziyan olmadan kurtulduk.
Aspiratörün yandıktan sonraki hali. Gördüğünüz gibi motorun teki yok.
Bu da motorun düştüğü yerde bıraktığı izler.