Diyarbakır-Bursaspor arasındaki gerginlik çoktandır var biliyoruz..
hatta bursada diyarbakırlıları stada almamışlardı pkk dışarı felan demişlerdi. Rövanşı diyarbakırda olunca neden bu kadar tepki çekti anlamadım. onu geçtim koskoca mynetin yorumlarına bakın! güya yorumlar onaydan geçiyor. Mynet gibi bir site bile insanımızın birbirine girmesine bu kadar meraklı ve rant peşinde!!
Burdan yorumlara bakabilirsiniz...
Hakllısın bursa spor maçınada gititm sahasına diyarbakır maçına da gittim bursa spor sahasından olanlar Belliydi ogun bugun bole olacağı .. Diyarbakır spor sonuna kadar haklıydı. Bizi ne sahaya alamaya kalkıştılar ana bacı bırakmadılar. Ayrımcılık yaptılar. Nediyebilirimki ogun o maça gelmiş olanlar konuşsun.
Bide haberlerden diyordu Bursaspor Bursaya geldğinde buyuk bir coskuyla karşılandı camlardan slogan atıldı ee siz neden maça gelmediniz desteklemediniz. Taraftarı maça gelseydi eyer KEsin katliam çıkartı. 100 100 olu çıkardı o maçta. iyi kide gelmediler bence.
antalya spor fener maçındada hakemin kafasını kırdılar dfenerbahçe galatasaray maçındada kırdılar. maçı tatil etmediler. fazlada cezaeda kesmediler. bu bahaneyle hakemin maçı tatil etmeside haksızlıktı.
Neyani şimdi Diyarbakır batman vs guneydoğu takımları trabzonla falan fenerbahçe bursa vs gibi yerlere gittiğimizde habire terorist pkk lı slogan yediğimizde kufur yediğimizde ayrımcılık yapıldığında ustunede cezamı yiyecek biz insan değilmiyiz turk futbolu nereye gidiyor böle
Yani şimdi biz kurt asıllı Turk vatandaşı turkiyeyi ell elle Savaşarak kazandığımız kişi veya kişiler. Futbol oynayamayacakmıyız . Futbolun dışında gibi şeylerde yaşamak ornek . Yapamayacakmıyız. ?
Çok şeyderdim ama neyse. Kıl biri çıkar banlar.
Soz sizde