Ellerini yorup insanların yararına birşeyler yazmaya çalışmanı takdire şayan buluyorum ancak, google adsense'den para kazanmak için site açarsanız kazanamazsınız.
İyi işler yapın, reklam kodları koyun ve para kazanın. İyi olduğu için ziyaretçi gelsin, iyi olduğu için doğru reklam çıksın, gelen ziyaretçi doğru reklama tıklasın ve herkes kazansın.
Mitat, aslında haklısın. Sistemin, sen kaliteli site yap ziyaretçilerde aradıklarını bulsun daha fazlası içinde ilgilerini çeken reklam olursa ona tıklayıp reklamın olduğu sitede işlem yapsın şeklinde işlemesi gerekiyor.
Ama Türkiyede sistem böyle işlemiyor işte. Bizde adsl yeni yaygınlaşmaya başladığında ziyaretçileri kontör vs. dalavere reklamlarla kandırdılar. Adam dizi izlemek istiyor girdiği sitede 5 tane popup açılıyor splahı kapatıcam diye 10 tane reklama tıklıyor ana sayfası kilitleniyor. Bu adamda bundan sonra bizim kaliteli sitelerimize girerken fareyi bırakıp sayfada klavye tuşlarıyla dolaşıyor. Mesela benim günlük tekil 1200-1300 ziyaretçi çeken blogum var sende bilirsin zaten ama günlük kazancımı söylesem kalp krizi geçirirsin

Kimse tıklamıyor reklamveren durumlarınıda sen benden daha iyi biliyosun. O yüzden kazanmak isteyenler ingilizce site açıp kazanmaya çalışıyor.
Bende eskiden senin gibi düşünüyodum. Adam gelip abi çok yardımcı oldun bende bari senin reklamına tıklıyım diyodu. Bende yok tıklama onlara ziyaretçi ilgisini çekerse tıklama falan diyodum. Sonra bi baktım adamlar bana aylık 14000 dolar kazançlarını, günlük 300-400 dolar kazandıklarını gösterdiler bende kendi kazancıma baktım günlük 2k çoğul siteden ortalama 50 cent anca kazanıyorum. Yapılan işin doğru olmadığının, bunun insanlara yararlı olmadığının sadece bizim cebimizi doldurmaya yarayacağının farkındayız ancak sen ziyaretçi işine yarayacaksa reklama tıklasın dersen ziyaretçi sitene gelir alacağını alır sonrada çeker gider sittin sene reklamlara tıklamaz. 3 küsür yıllık adsense tecrübesiyle sabittir.. Ben 1947 gösterime 12 tık alıp koca 1 günde 23 cent kazanç sağlıyorsam ingilizce site açıp para kazanmak için kasarım kimse kusura bakmasın.