ilhan581 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgilenmeyecek arkadaşlar gereksiz mesaj atmasın lütfen.
Uygunsa cevabını yaz değilse işine bak r10 a da hayır hasanat kurumu olarak bakmıyorum. senin kalbin kararmış . isteyen rızası olan gönlünden kopan dedm kafasına silah dayamadımki zoraki birşey yok yani..bu konuda r10 yorumlarının bir çoğuna hiç sıcak bakmıyorum! neyse böyle yorumlara ilk ve son cevabımdı.

iyi çalışmalar.
Burası bir forum ve mesaj yazmakta, görüşlerimi ifade etmekte özgürüm. Beklediğiniz şekilde yorumlar, mesajlar gelmeyince tepki gösterecekseniz o zaman siz mesaj yazmayın. Çünkü burası bir forum ve forumlarda insanlar hep olumlu mesajlar yazmak zorunda değiller. İsterlerse (benim yaptığım gibi) olumsuz yorum da yazabilirler. Yazdım, yazımın da arkasındayım. Belirttiğim şeylerin "kalp kararması" ile bir alakası yok. Ortada sunucu ve hat maliyetleri ve ticaret var. Sunucuların özellikleri belli, maliyetler belli, insanların bu işten ekmek yemeye çalışmaları belli. Hâl böyleyken kalkıp da 22.5 TL'ye 1 GB RAM'li VPS aradığınızı belirtmeniz, bu işten ekmek yemeye çalışan insanlara hakaret etmek anlamına gelir. Ben bu sektörde hizmet veren birisi olarak bunu hakaret olarak addediyorum. Empati yapıp, kendinizi "hizmet alan" değil de "hizmet veren" konumuna koyarak söylediklerimi düşünürseniz, değerlendirirseniz, hesaplama yaparsanız, neden bu tepkiyi verdiğimi anlayabilirsiniz.