Bazen sokakta yürüyorum , ya da arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyorum ( kız ) gören der ki benden 4-5 yaş büyük ablam gibi..Kızların boyu kısada olsa makyaj saç giyim onları büyük gösteriyor kısa boyluda olsalar uzaktan bakınca büyük duruyorlar..

Desen ki 20 cm var sorun olabilir ama 10 cm'den birşey olmaz kızda zaten topuklu giymez bu yaşlarda.En azından bizim amanımızda öyleydi.

Giyin kendine bak kesinlikle bi doktora git ve şunları yap..

3 öğün yiyorsan kesinlikle bunu 4 e çıkar 2 ise 3 e..Sabah kahvaltıda her öğünden ye ve 3 tane haşlanmış yumurta ye ve beyazını kesinlikle yemelisin.

Öğle yemeğinde bir tane dardenelton ye 160 gram, araya 1-2 yumurta sıkıştırabiliyorsan sıkıştır.

Akşam yemeğinide sadece mesela çorba değilde hem pilav hem köfte hem çorba ye-iç sadece bir seçenek yeme ki hepsinin faydası olsun..

Gece yatmadan öncde ballı 500 ml ya da muzlu 500 ml ( muzu kendin blendırla sütle ) süt iç..

Uykuna dikkat et ve öğünleri aksatma gör boyun uzayacak..Ama kesinlikle git doktora birşey olabilir..Bende yıllarca şeker varmış ama çok spor yaptığım için yani düzenli takımlarda futbol oynuyordum ortaya hastalığım çıkmamış..Nasıl bıraktım komada hastaneye gittim tedavi oldum boyum 1.50 falanken bi 20 cm birden attım..

Spor salonunada gidebilirsin..Ama 1-2 ay yapmakla olmaz öyle hemende olmaz devamlı yap sonucu göreceksin.
Kolay gelsin.