Alvado söylediklerin yaraladı beni..

Mersindeyim bende 100 tl ödüyorum hızından memnunum tabi bu paraya yurt dışında daha hızlı var ama ülkemizin fiyatları böyle...İster istemez 15 gb yi geçiyorum her ay indirmesem bile ilginç..Onun için sınırsız aldım ama kiminle konuşsam birşey olmuyor diyor ...
Bu arada ben aldıktan sonra uyarı vermişti eğer ki yeni bir pakete geçmek isterseniz yine 1 ay sonra geçebilirsiniz diye...Ben 3-4 ay sonra düşüreyim dedim dediki küçük pakete geçemezsiniz
Kolay gelsin.
Vallah ne diyim hocam bende geçmiyecektim ama burda 8 megabiti bazı arkadaşlar çok övüyordu benimde canıma tak etmişti 100 kb ile indirmek

Gaza geldik geçtim 8 megabite ama ne geçiş nerdeyse 1 haftada anca beni 8 megabit tarifesine geçirdiler..İlk aralar kopmalar oluyordu takip ettiğimde ttnet omurgasından hizmet verdiklerini anladım ve hemen aradım durumu açıkladım..
Ertesi gün sabahın 9 unda kapımda süperonline ekibi vardı geldiler bizim direğe çıkıp kablo yenilediler vs 1 saat sonra modemi açıp kapamamı söylediler..Ve ondan sonrada kesintiler gitti 7 megabit rahat alıyorum ve 900 kb hız ile indirme yapıyorum hatta bazen geceleri 1 mb üstüne bile çıkıyorum

Mersinin ücra bir köşesinde altyapının sağlam olması hem beni şaşırttı hemde sevindirdi..
Bu arada fiyat farkının hala avrupaya göre pahalı biliyorum ama bence artık devlet bu işe el atmalı

Şu fiyatların artık %40-%50 civarı düşmesi lazımki her kesim internet kullanabilsin