Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerini yorup insanların yararına birşeyler yazmaya çalışmanı takdire şayan buluyorum ancak, google adsense'den para kazanmak için site açarsanız kazanamazsınız.

İyi işler yapın, reklam kodları koyun ve para kazanın. İyi olduğu için ziyaretçi gelsin, iyi olduğu için doğru reklam çıksın, gelen ziyaretçi doğru reklama tıklasın ve herkes kazansın.
Size yüzde yüz katiliyorum Haklisiniz
Ama ülkemizde Bu işi Hizmet için Hele hele bu forumda hizmet için bişeyler yapmaya çalişan çok az sayıda webmaster arkadaşimiz var
Bu forumda bu bölümde göruyorum okuyorum insanlar Site açiyor aylarca blok kasıyor sitesine para verip link alıyor Sonuca bakıyor 50 tiklama almiş 2 dolar kazanmiş Bunu Gören türk Webmaster demeyeyım turk site sahileri hemen umutsuzluga kapilip sitesine ***** hıt yönlendiriyor yada msn den Su reklam tıkla diyor yada Reklamın ustune altına sagına soluna yazı yazıyor reklamlara tıklayın diye
Biizde bu arkadaşlara Turk sitelerine harcadıkları paranın verdikleri host ücretinin emegin karşiligini azda olsa alsın dıye böle bi yol gösterelım
Adam site açsa Gunde 5 dolar kazansa Bu o adama Buyuk bi heves verir ve daha cok nasıl kazanırım diye caba sarfetmesine neden olur

Yorumlariniz için tşk