uslanmaz91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
Bir kız arkadaşımla veda filmine gitmeye karar verdik. Fakat ben bu arkadaşımla öyle oturup hiç konusma imkanım olmadı nette tanışmıştık, yolda giderken görüyordum işte oralarda az konusuyorduk filan. Bununla 2 sene filan oldu tanıstığımız. Ve bugün bana hadi pazar günü filme gidelim dedi. bende tamam gideriz dedim. Bununla aramızda hiçbi farklı anlamda arkadaşlık yok sadece arkadaş ilerisi olmasında zaten.
Şimdi size danışıyorum Sinemaya gittiğimizde neler yapmalıyım veya yapmamalıyım. Sinema çıkışında bir yere götürmelimiyim yoksa direk eve mi bırakayım Yani kısaca o günde neler yapmamı önerirsiniz.. (:

Şimdiden üstadlara teşekkürler. (:
sadece arkadaş gözüyle bakıyorsan, ne yapacağını niye soruyorsun? ne yapacağını soran adam, ne yapacağını bilmeyen adamdır sen normal arkadaşlarınla ne yapacağını sorar mısın etrafındakilere

ne yaparsan yap ama sakın bu magazincilere yakalanmış ünlü tavırlarını o kıza da yapma, yani kendini de onu a kandırmaya çalışma. tecrübeli değilsen kadın milleti anında anlar yalan söylediğini.

bir de en önemlisi kıza ne yapalım diye asla sorma. "tatlım ne yapalım" sorusu yerine "tatlım sen geçenlerde lşöyle şöyle bi yerden bahsetmiştin, oraya gitmeye ne dersin" tarzında sorular daha iyi sonuçlar verir emin ol. yani kadın milleti kendine değer verilmesini ve karşısındaki erkeğin özgüveninin yerinde olmasını ister.

hadi kolay gelsin...