CNC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi Coğrafya Öğretmeni Mustafa Bey...

50 TL için mi kendinize laf ettirdiniz... 50 TL de değil 50 - 15 = 35 TL

"1 TL dikkat çekmek için yazıldı, minimum fiyat 50 TL dir" ibaresi göremedim ben satışınızda.

Pazara gidiyorsunuz bağırıyorsunuz... Elma 1 TL .. Elma 1 TL diye... adam geliyor... 1 kilo elma ver diyor ... siz tamam 5 TL verin diyorsunuz... ee hani 1 TL idi elma... O sizin gibi sazanları çekmek içindi diyorsunuz... Baştan belirtseydiniz kafamdaki rakamı geçmez ise verilmeyecektir ibaresini .. ona hak verirdim... ki o bile mantıksız... Ama kalkmış iş işten geçmiş... Haydiii buyrun cenaze namazına...

Uğur abi ile anlaşıp anlaşmamanız konusunda bu yazımda bir ibare yok. abim -itrade verir yada vermez... ama siz gözümde -itrade i aldınız. Ganez in altı kırmızı çizgi ile çizildi. saygılar. umarım 35 tl daha fazlaya 50 tl ye satabilirsiniz. uğur abi bana kızcak belki ama.. doğruya doğru..
konuda belirtilmiştir iyi bakarsanız ayrıca bir açık artırma da alt sınır olması gayet mantıklı ve normaldir. lütfen kırıcı olmayalım gece gece kimse ile uğraşmayalım.

konuya gereksiz mesaj yazmayınız.

burada kırıcı olmak için girmiyoruz bir şeyler paylaşmak insanlara faydalı olmak amacımız vardır.

iyi geceler.