nasıl yani..? "alt limit: benim belirlediğim bir fiyattır aşılmazsa satış iptal edilir." yazısını 1 TL den başlatmışsın.. 15 TL ye kadar çıkılmış ve sen sonradan kafamdan uydurduğum bir rakam gelmezse domaini satmam diyorsunuz. bu nasıl bir satıştır, nasıl bir satış anlayışıdır. kafanızda ki rakamdan başlatsaydınız. madem vermeyeceksiniz 1 tl den başlatmamalısınız.. report ediliyorsunuz. 3 kuruş için kişiliğinizden ödün verilmemeli. uğur abi de umarım -itrade uygular.
Uğur bey beni bilir, ben onu bilirim.
ben al benisi olsun diye 1 tl.den başlattım ve domain için belirlediğim fiyat ise 50 tl idi. geçer diye düşünüyordum ancak geçmedi ve ben istemedeikten sonra milyon versinler satmıyorum mu diyeyim alt limit diyorum olmazsa satmam diyorum tic. öğretmeyin lütfen. tic. den iyi anlayan birisiyimdir.
tic. r10 kurallarına göre olmaz hukuk kurallarına göre olur kalkıp Uğur bey'e de akıl vermeyin aklı başında birisidir kendisiyle görüşülmüştür.
lütfen kaba ve kirletici yorumlar yazmayın varsa bir derdiniz yada benle ilgili r10 da bir kişi en ufak ir sorun yaşamıssa ben bir daha gelmem zaten rumuz Ganez ismimiz Peygamber İsmi Mustafa
Saygı ve sevgilerimle
Coğrafya Öğretmeni
Mustafa YİĞİT