Sanırım bu aralar herkesde aynı sorun var. Yaklaşık 8 gündür wordpress kurulu sitem indexlenmiyor.
Bir sorunum var farklı başlık açıp sormak istemedim burdan sorayım umarım yardımcı olursunuz.
Arkadaşlar sitemin title,description,keyword kısımları tarayıcıdan sayfa kaynağına bakıldığı zaman normal gözüküyor.Yani benim yaptığım gibi.Ancak google site yönetici araçlarından googlebot gibi sitemi tarattığım zaman farklı title description ve keyword çıkıyor. Kod yapısıda bozuk gözüküyor. Bazı autopinger.com'dan ping attım orda ki botlarda sitemin titlesini falan googlebot gibi gösteriyor.
Sayfa kaynağına bakınca <!-- All in One SEO Pack -->
<meta name="description" content="dizi izle , diziizle, canlidizi, dizi seyret, dizi sitesi,film,film izle,online film izle,indirmeden film izle" />
<meta name="keywords" content="dizi izle,dizi seyret,dizi sitesi,canli dizi,canlıdizi,dizifilm" />
<!-- /all in one seo pack -->
Googlebot gibi tarayınca <!-- All in One SEO Pack -->
<meta name="description" content="300 Spartalı ,300 Spartalı izle,300 Spartalı seyret,300 Spartalı full,300 Spartalı full izle,300 Spartalı filmi" />
<meta name="keywords" content="300 spartalı ,300 spartalı izle,300 spartalı seyret,300 spartalı full,300 spartalı full izle,300 spartalı filmi,300 spartalı filmi izle" />
<!-- /all in one seo pack -->
Bu sorun neyden kaynaklanıyor sizce? Ve bu aralar sizdede aynı sorun var mı
siteyi incelemek isteyenler :
Burdan bakabilir.
Not: Siteyi sıfırdan sildim denedim gene aynı sonuç oldu.Tema değiştim gene aynı yani sorunu malesef çözemedim.Onun için yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.