Projeturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
canlı müziye Götür ve Sonra olmayan pul koleksiyonundan bahset. göstermek için evine davet et yada benzeri şeyler.
daha sondarasında hep arkadas kalın

bende bir bayanla bir erkek ancak 2 siyasetci gibi arkadas kalabilir
iki siyasetçi benzetmesi iyi olmuş teşekkürler Yok eve götürmem normal bir arkadaş nasıl olsa

trktun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kızın dediğini yap. O zaten şöle yapalım böle yapalım dicektir.
Öyle yapacağım zaten ısrar etmem. çeker giderim

Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok karışık işler bunlar
Evet çok karışık çok.

HayatHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinemaya git sonra eve bırak boşa para harcama
Evet haklısınız. İnsallah eve bırak der beni cafeye oturursak yandık
Willi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fırsatları iyi değerlendir
Yok hocam. Değerlendirmek istemiyorum.

d4hi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
film arasında filmden bahset, film bitince diğer Atatürk filmlerinden daha iyi olduğundan bahset işte 1881'den başla günümüze kadar anlatmaya konuşmaya
Helal hocam. Doğru dediniz filmden başlayıp nereye giderse artık konu akşama kapanır evlerinin önünde.

Waluxe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızın suyuna git Bir konu aç bak eğer oda konuşuyorsa devam yok eğer kestirip atıyorsa fazla zorlama
Suyuna gideceğim. Benim konu açmama gerek yok. Onun zaten çenesi düşük durmadan konuşacaktır eminim. Filmimi izlettirmeyecek bişi değilde.

KadirYLDRM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kızla sinemaya gitmeyin başıma onun büyük bir hatırası geldi aklıma

ne rezillik çekmiştik tek gelecekti bi baktım karşıdan orduyla kız geliyor en az 7 8 kişi düşünün sinema parasını vs gerisi komedi
Aman yaa allah korusun hocam. Öyle bişi olursa arkama bakmadan uzaklaşırım sinemadan.

emrecakilci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''Bugün Bir Daha Doğmayacak'' Dante

senin yaşadığın olayın bire-bir aynısını ben de yaşadım.. normal arkadaş olarak konuşuyorduk sinemaya gitmeyi o teklif etmişti. pm yoluyla ulaşırsan detaylı olarak anlatabilir, yardımcı olabilirim.
Tamam hocam pm atıyorum. Teşekkürler.