Öncelikle Merhabalar,
Arkadaşlar bundan önceki konumu görenleriniz var görmeyenleriniz var. Link borsası bölümünde 20 pr'li alt sayfayı 7 lira gibi bir miktara yapmaktaydım. Fakat bundan sonra 50 ve üzeri alt sayfa hizmetimiz olucaktır.
50 Alt Sayfa = 40 TL (15 adet pr3, 20 adet pr4 , 15 adet pr5)
75 Alt Sayfa = 55 TL (25 adet pr3, 25 adet pr4, 25 adet pr5)
100 Alt Sayfa = 75 TL (35 adet pr3, 35 adet pr4, 30 adet pr5)
150 Alt Sayfa = 110 TL (50 adet pr3, 50 adet pr4, 50 adet pr5)
200 Alt Sayfa = 130 TL (70 adet pr3, 70 adet pr4, 60 adet pr5)
NoFollow Arşiv Satın Almak İsteyenler İçin: Tıklayın
Ayrıca Ek olarak
PR7 Sayfada da link’im olsun diyorsanız
1 Link=7 Lira veya 5 $ Paypal ‘dır.
NOT: Dofollow sitelere link eklemiyoruz. Fakat 2000-2500+ içinde site bulunan arşivimiz mevcuttur.Bununda fiyatı 50 TL veya 35$ Paypal ‘dır
Sık Sorulan Sorular
Linkler google tarafından geçerli sayılıyormu nofollow mu?
Linkler genellikle nofollow’dur.
http://www.seohocasi.com/nofollow-do...ararlidir.html Linkler ne zaman silinecek, Yada linkler siliniyormu?
Bazı sitelerde 1-2 ay kalır, bazı sitelerde 1-2 yıl bazılarında ise silinmez!
Ekleyeceğiniz sayfalar çöp blogmu, spam mı yapılıyor!
Kesinlikle hayır, eklenecek sayfada en fazla 10 link bulunur, bu sayı genelde daha azdır nadiren daha çok olacaktır.
Bloglaramı ekliyorsunuz?
Evet bloglara ekliyorum pr değeri yüksek alt sayfalı ünlü yabancı magazin sitelerine ekliyorum.
Hacklink olarakmı ekliyorsun?!
Hayır üye olup yorum olarak ekliyorum
Bir liste görmem mümkünmü?
Malesef listeyi iş tesliminde veriyorum, güvenilirlik esastır, her hangi bir durumda eklenmeme gibi bir sorun olursa para iadesini garanti ediyorum!
Bugün anlaşırsam ne zaman iş teslimi yapabilirsiniz, çalıştığınızı nasıl anlayacağım?
Verilen işe göre teslim etme süresi değişebilir.İnsanlık hali sonuçta işler yoğun olabilir, yolunda gitmeyen kişisel problemlerim olabilir.Ama aldığım her işi problem olmadıkça hemen başlayıp en kısa sürede size Rapor olarak eklenilen siteleri vereceğim.
Linkleri 1 gündemi ekliyorsun?
İş verenin istediği şekilde link ekleyebiliriz.Eğer domain’iniz yeni ise 1 günde eklemek sitenizi filtreye sokabilir.Bu durumda linklerinizi 1 haftaya yararak hergün 3-4 tane ekleyebilir ve hergün rapor sunabiliriz.
PR 9' dan link alırsam filtre yada sandbox yada her hangi bir ceza yermiyim!
Siteniz çok yeniyse anasayfaya az alt sayfalara çok kasmanız idealdir, bu konuda size yardımcı olabilirim, 1 yıldan eski siteleriniz için bir risk bulunmamaktadır.
Olaki bir sorun oldu ve sizden eklediğiniz linkleri silmenizi istedim, bu mümkünmü?!
Evet, linklerinizi eklediğim siteler genellikle üyelik usulü ile çalışılan ve linklerinizin silinebildiği sitelerdir!
+ Ekstra Ücret Karşılığı istediğiniz PR Değerli Alt Sayfalara Linkleriniz Eklenir.
+ Detaylı Görüşmek İsteyen PM İsteyebilirler. İlgilenenler için Teşekkür Ederim .
Konu Takipçisi: DokuzTug adlı kullanıcıdır.
Ödeme Şekilleri : Türkiye İş Bankası - Paypal