dickinson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu siteden alışveriş yapılmasını kesinlikle önermiyorum, 2 kez alışveriş yaptım sürekli sorun yaşıyorum ilk siparişim 20 günde geldi, 2. siparişimi vereli 20 gün oldu kargo hala yola çıkmadı, mail atınca biz yolladık deyip ellerindeki airmailin hazır barkod numaralarını veriyorlar tabi kargolamadıkları için sorgulamada barkod numaralarında bilgi gözükmüyor, bunu söyleyincede sistemde problem var güncellenecek diyorlar, deal de bugüne kadar hiç sorun yaşamadım, bu focalprice dan kesinlikle uzak durun.
Yanlış bilgilendirme.

Ürünün gelip gelmemesi focalprice ve diğer kavramlar ile alakalı focalprice yolladı ise sorun yoktur onun acısında.

Hong Kong - İstanbul arası düzenli sefer yapmıyor uçak ve bu şubat ayında onların geleneksek yıl başı vardı 5 iş günü tatil yapıldı 2 de normal tatil 7 gün postalar yıgıldı filan geç sevk olmuştur yada Türkiye postası yoğun olabilir benim 7 şubat'da aldım ürün bu çarşamba geldi neden geç geldi çünkü tatilleri vardı uçak Türkiye geç geldi sonra burada bekledi ptt geldi ptt memuru bekledi dağıtım için filan filan.