catlakcocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen özel mesaj atacaksın diye pusuya yatacam değilmi. Beni buraya çaktılar Yahu arkadaş bişey dedikmi kabahatli oluruz zoruna giden ne paramı harcıyorsun emekmi veriyorsun. Ozaman sen yada bu şekilde paylaşımı beğenmeyenler kendilerince güzel paylaşımlarda bulunsunlar, kendi adıma çok memnun olurum.

Coban dağa küsmüş dağın haberi yokmuş misali senin iş )) Adam bizi dövecek utanmasa, neler görecez allahım.

Ayrıca daha özel mesajlara dahi bakmadım yeni geldim çünkü.

Pek bişeyleri kanıtlama zorunluluğum olmasada kafasına takılan olursa BURADADAN özel mesaj kutuma bakabilir.

En dip not : Bundan sonra bana özel mesaj atmana gerek yok çünkü o saklı haklar sen ve senin gibiler için
Sen ve senin gibilerin paylaşım anlayışı bile menfaat içindir kardeşim. Biz paylaşımı yaptık mı adam gibi yaparız. Paylaşımın adı paylaşmaktadır. Özel mesaj niye attıryorsun ki millete? Yaptığının amacı ne yani ? Adam seçiyorsan önce kendini düzelt.. Beni tanıyan tanır. Senin gibiler beni tanımasın ayrıca.

Bir dip notta benden : Bana sen ve senin gibiler diye hitap ettiğin için aynı hitabı aldın. Benimle muhattap olabilecek birisi değil, o birisinin tek kolu olamazsın.. İşine bak..