vay be az kaldı alıyordum ben de bu elemandan lisans. Eğer gerçekten dolandırıcıdır diyorsanız ben de kişi ile iligili bilgileri sizlerle paylaşabilirim. Tabiki ne kadarı doğrudur bilemem ama...

Ben adres bilgisini istemiştim. elektrik su faturası vs gibi.. fotosunu çek yolla demiştim. Görünmez falan dedi bana ilk. Daha sonra olsun dedim görünmese bile belli olur dedim .. Bana yolladığı fatura böyle idi. Photoshoptan az da olsa anlayan biri bunun editlendiğini anlar bence..Bir de fotoyu sağ tıkladım özelliklerden ayrıntılara baktım photoshop falan yazıyor. Dedim bu editlenmiş.. Bana dedi bilgisayarımda photoshop bile yüklü değil vs..Ben %100 olarak birşey demiyorum hakkında ancak sadece şüphelerimi anlatıyorum.
Vodafone mobil modem kullanıyor onu biliyorum çünkü ev telefonundan çaldırmasını istediğimde böyle demişti ve caps yollamıştı mobil modem kullandığına dair.

İsteyene tam ileti geçmişimi de yollayabilirim. Belki bir ayrıntı yakalayabilirler. Ne kadar doğru bilemem ama bir de adres vermişti.