Ben vB4 sürümüne geçenlerdenim Doğrusu ilk günlerde üyelerimizden epeyce bir tepki aldık yeni sürme alışamadıklarına dair. Ancak gün geçtikçe hatalar bertaraf edilecek sonuç itibari ile de kaçınılmaz şekilde % 80 geçiş gerçekleşecek.

Renkleri eski temaya benzetince biraz biz sıkıntıları aştık. Ama şu anki güncel sürüm 4.0.2 olamasına rağmen hala bir çok hata mevcut. Özellikle IE'de görünüm sorunları bol miktarda mevcut. Ayrıca Firefox ve Chrome oval köşelerin gösterimini destekliyor. Her iki tarayıcıda sorun olmaması için oval köşeleri tamamen kaldırdım ben.

Tema olayı tablo yapısından tamamen ayrı olarak CSS tabanlı oldu. Eğer wordpress temaları ile haşır neşir olduysanız bu oldukça işinize yarayacak. Ayrıca ilk başta tema editleme olayı zor gibi görünse de herkesin kolaylıkla hoş temalar üretebileceği bir yapı oluşturulmuş panelde.

Kişisel kanaatim en az iki versiyon sonra geçilmesinin doğru olacağı yönünde (4.0.4). eğer yeni başlayacaksanız forum hayatına bence içerisinde barındırdığı SEO yeterli olacaktır. Ancak biz vBSEO ile devam etmek durumundayız sanırım

site: cerezforum.com