botu su sekilde ayarlamaniz mumkun mu?
Phpmelody scriptinde bot ile arama yapmadan eklenecek kategori seciliyor... Baslik ve sanatci vs otomatik cekiliyor, taglar da ayni sekilde... eklerken bunlari duzeltebiliyoruz ve toplu sekilde ekliyor...
Bu tarz bir bot yapacak misiniz?
Evet yaparız,hatta isterseniz şuandaki botları o şekle çevirebilirim sizin için hocam isterseniz.
Mp3 dinletmekle ilgili ortada çok farklı düşünceler var. Çok büyük siteler başta olmak üzere bir çoğu indirme imkanı tanımadan dinletme olanağı sunuyor. Alkışlarla yaşıyorum bunun bir örneği. Ayrıca facebook'ta diğer bir örnek ve klipleri de bünyesinde barındırıyor.
Scriptti kodlayan arkadaşın bu durumla ilgili net bir bilgisi olabileceğini düşünerek bu soruyu sordum.
Ortadaki genel görüş, sunucunda bulunmadığı sürece herhangi bir yasal sorun teşkil etmediği yönünde. Müyap'ın bu konudaki tavrını bir şekilde öğrenmek kafadaki soru işaretlerini silecektir.
Dosyaları indirtmediğiniz sürece sorun yok hocam,zaten youtube a falan direk son şarkıları Müyap yüklüyor kendi üyelikleri var
Arkadaşlar bu arada ajax linkler için başladım çalışmaya,çok kısa bir süre sonra yayında