Mertkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çakmayı ancak alırsanız elinize anlarsınız,
Menüsünden anlaşılıyor, yani kullanmak lazım
onun haricinde adamlar herşeyini birebir yapmış

hocam menüsü vs herşey orjinal isteyen arkadaşlara msn de webcam den gösterebilirim az önce bir arkadaşa gösterdim. zaten 2005 ten beri foruma üyeyiz bizi bilen bilir kimseyi kandırmayız para için.

Arar damısınız siz
hayırlı satışlar
Arabistan da değilim ama özel bir durumdan arada gidip geliyorum.

timm_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin telefon için söylemedim. Arkadaş 300 TL'ye Finlandiya üretimi N97 olduğunu söylemiş, onun için yazdım.
doğrudur hocam çinli çakma yapar arkasınada finland yazar ama menüsü programı farklı olur.

UyKuCu_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabistandan aldım demişsiniz o halde tuş takımındaki harfler arapça, ayrıca arabistanda telefonlar o kadar pahalı mı ?
Hayırlı satışlar Nokia N97 Kalitesi Tartışılmaz Üstüne Telefon Yok Nokia'Da..

Tuş takımında yani açılır klavye de hem arapça harfler var hemde latin alfebesi var. Ayrıca Telefon Türkçe yani Turkiyedeki Turkcellin satığından Farkı yok

timm_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabistan'da ne kadar pahalı olduğu önemli değil ki. Arkadaşın istediği fiyat o.

N97'nin üstüne Nokia'nın tek telefonu var şu anda. O da N900 ve Türkiye'ye gelmedi hala.
n900 ordada yoktu son gittiğimde. daha yayılmadı piyasalara.

bu arada yarın ürün fotoğraflarını eklerim. isteyen kişiye msn de webcam den göstebilirim. zaten forumda 2005 yılından beri üyeyiz onlarca kefil olacak insan gösterebilirim forumun eski üyelerinden. itrade lerimide inceleyebilirsiniz.

N97 şarjı çok uzun giden bir telefon Iphone gibi 1 günde bitmiyor.

msn e eklemek isteyenler: holyboy[@]tarz.net

Saygılar.