Arkadaş gönderdiği kitapta "Özel Adsense Formülleri" bölümünü koymadığı için yorumumda o kısıma değinemiyorum:

Kitapta:
- Adsensenin tanımı ve işleyişi
- Raporlarda görünen tıklama var kazanç yok sorununun neden kaynaklandığı
- Sitemizi hangi ziyaretçilere odaklı yapmamız gerektiği
- Adsense başvurusundan en hızlı nasıl onay alacağımız (Forumda daha önce onlarca kez bahsedilmiş 2 farklı yönteme yer verilmiş)
- Adsense hakkında sıkça sorulan sorular (Burda arkadaş aynı şeyleri tekrar yazmakla uğraşmayayım diye düşünmüş sanırım ki kitabın bu bölümündeki herşey noktası noktasına googledaki 10larca sitede zaten var ve bu bilgilerinde %90ı geçerliliğini 2009 başlarında kaybetmişti)
- Nasıl daha çok kazanabilirim? (Buradada genel bilindik bilgilere yer verilmiş)

Kitaba baştan sona göz gezdirdim. Arkadaş kitabın başında googleı çözdüm ibaresi kullanmış ancak hep bilindik şeyleri anlatmış. (Bilindik şeyleri yazmış demek isterdim ancak kitabın bazı bölümleri internetteki bazı sitelerde 2-3 sene önce açılan konulardan noktasına virgülüne kadar kopyalandığı için diyemiyorum) Googleı çözdüm diyebilen bir kişi için kitap içeriği devede kulak gibi basit olmuş. Kitapta internetten çok bilgi kopyalamış arkadaş. En fazla 2-3 aydır adsense kullanan hemen hemen herkes kitaptakileri noktası virgülüne kadar 2-3 yıl önce r10da ve başka sitelerde okumuştu zaten. Etik olmadığı için kitaptan herhangi bir bölüm paylaşamıyorum ancak bu forumda yıllar önce şunu yap konusunu okuduysanız aynısı bu kitaptada noktasına virgülüne kadar bulunuyor.

Son söz: "Özel Adsense Formülleri" bölümü bana gönderilen kitapta yer almadığı için o bölümlerden bahsedemiyorum. Belki kitabın o bölümlerinde gerçekten işe yarar şeyler anlatılmıştır ancak kitabın geri kalan bölümü r10dan adsense kategorisi arşivindeki yazılardan daha fazlasını veremiyor. Arkadaş internetten yazıları öyle bir kopyalamışki bazı yerlerde cümledeki kelime yarıda kesilip kelimenin devamı alt satırdan başlamış oraya bile özen gösterilmemiş. Heralde arkadaş internetten yazıları bulup wordü açıp ctrl+v ctrl+v ctrl+v yapmış ve gözucuyla inceleyip hadi satayım şunu demiş. Kitapta çok kazandıran bazı kelimeler verilmiş ancak bu kelimeler bu değerleri 5 sene önce veriyorlardı. Şimdi 5 cent vermiyor o kelimeler.. Kelimeler hakkında ne bi araştırma yapmış ne bir kelimenin güncel değerini analiz etmiş. Netten bulmuş bikaç kelime ve kopyala yapıştır demiş o kadar.

Biraz garip olacak adamdan kitap alıp bu kadar olumsuz şey yazmak ama bence bırakın 10 tl vermeyi kitabı açıp okumaya vakit ayırmak bile tam bir zaman kaybı. Kitabı satan kişi keşke incelemesi için vermeseydim kitabı diyordur ama kitabın gerçekleri bunlar.

Adsenseden kazanmak kitabında başta adsenseyi tek geçerim gerisini tanımam demiş sonrada adsense dışındaki Türk sponsorlardan bahsetmiş. Pardon bahsetmiş dedim, benim aylar önce forumda ücretsiz dağıttığım "İnternetten Para Kazanmak İçin Altın Bilgiler" ekitabımdan birebir kopyalanmış. Benim vereceğim bilgiler bu kadar..

Eğer gerçekten ekitaba ihtiyacınız varsa ücretsiz dağıttığıma bakabilirsiniz: http://ekitapbook.blogspot.com forumdada konusu vardı.. Arkadaş kitabın başında google sistemini bizzat çözdüm falan demiş. Bence gitsin bi elini yüzünü yıkasın dışarı çıksın hava mava alsın Vaad ettiği şey deve, kitapta verdiği şey kulak. Ve o kulak internette her sitede yıllardır yazıyor diyip incelemeyi burda bitiriyorum.