Ben Eskişehirde yaşayıp Galatasaray tribününde maça gelemeyi düşünenelre sadece ufak bir uyarı ya formasız gelin yada çok iyi saklayın çünkü Eskişehirspor hangisi bilmiyorum ama bir tanesi açıklama yaptı "ilk maçta taşlanan takım ve taraftar otobüsleri unutmaldı, edilen küfürlerde, yapılan taşkınlıklarda." Istanbul gelenlerde sıkıntı olmaz Eskişehir polisi deplasmana gelenleri sıkı koruyor, kendi hemşerisinden fazla (keşke aynısını deplasmanda bize yapsalar). Maçın hakemi zaten bizim maçları genelde olaylı olan bir hakem yine öyle bir maç olursa kötü amaçlı demiyorum kimsenin zarar görmesini istemem ben gitmeyin maça yada forma giymeyin, dönüşte Istanbul otobüslerine binmek zorunda kalabilirsiniz, tıpkı IStanbul polisinin FB ve GS deplasmanlarında bazı Istanbulda yaşayan Eskişehirlilere yaptığı gibi...

Maç konusuna gelince eğer defansta bariz hatalar yapmazsak (Antep maçı 90+5 gibi) Eskişehir bir puan alır en az, sonuçta GS'nin hiç sevmediği tipte önde basan bir takımız. Umarım Ümit Karanı oynatmaz çünkü hırs yapıcak gönlüm geçen 11 şöyle.

Ivesa

Koray - El Saka - Nadarevic(Vucko) - Volkan

Doğa - Alper Potuk

Aydın - Mehmet Yılmaz - Sezer Öztürk

Jeysi - Adem Sarı