Buraya sen yazınca ben de denedim olmuyor. Ama bitişik yazınca oluyor. Gerçi dediğin gibi nokta koyunca tekrar tire işareti geliyor.
Wordpress Konu Başlıkları ile ilgili biraz araştırdım da, misal konu başlıklarını kısaltmak için functions.php dosyası üzerinden bazı kodlamalar yapılabiliyor.
Bu bahsettiğin özellik de functions.php üzerinden kodlanabilir. Ama kod işinden anlayan ustalar bu postu görürse daha iyi olur.
İllaki bir yolu vardır diye düşünüyorum.Birde Görseler (:
Seviyemi senin kadar aşağı çekemem.Ben süper webmasterım demedimki saçma sapan konuşuyorsun.
Anadomaini sen böylemi geçmeyi planlıyorsun senin seo bilgine ozaman...Bir noktayla üst sıralara çıksaydı siteler pehh. Ayrıca verdiğin örnekte bir fark yoktur. Google noktaya bakmaz kelime uyuşmasına bakar bildiğim kadarı ile yani boş konuştuğun belli. Bir daha burayada mesaj yazmıyacam boşuna ters ters cevap verme.
İnş. istediğin gibi link yapısını oluşturursun.
Arkadaşım gelip ilk defa duydum diyip guluyorsun Sonra ben izah edince yok Cart Curt Peki yazma sana ters bişey diyen yok zaten ben soruma cevap arıyorum Polemik yaratmaya çalışmıyorum diyosunki
'Bir noktayla üst sıralara çıksaydı siteler pehh'
Evet o bir nokta çok şeyi degiştiriyor web uzerine araştırmalar yapıyorum Sadece Tr de degil İtalyan İngiliz yada Alman Webmaster sitelerinide dolaşıyorum diyceksinki bukadar dili Nasıl biliyorsun onunda Cevabı Google Amcada translate yani google çeviri Siteyi komple istedigimiz dile çeviriyor ve sana Son Sözüm kulagına kupe olsun.
'Sonucu ufak detaylar belirler`