Çok özet şekilde kendimden bahsedip hangi hizmetleri hangi fiyatlarla veriyorum listeleyeceğim.

Yaş 30;
Grafik Tasarım, Web Tasarım; daha sonra da Yazılım Eğitmenliği yaptım. Çocuk doğduktan sonra (Maaşallah diyin ) bazı! sıkıntılardan dolayı (Son çalıştığım firma Netron'du) eğitmenlik hayatıma ara verdim. Netron dışında da farklı kurumlarda eğitimlerim oldu. (Başarısoft, Akiza, Mimtek..)

Şimdi verdiğim hizmetleri listeliyorum.

1 - Web Sitesi Tasarımı - Profesyonel bir tasarım ile hazırlanmış, veritabanı kullanılmayan statik bir web sitesini ana sayfa tasarımı 400 + sayfa başına 100 TL olarak şekilde hazırlıyorum. Dileyene sadece Photoshop - psd olarak da teslim edebilirim. (400 TL) .. www.toniandguytr.com, www.kartalkimya.com, www.europac.com.tr. Bunun dışındaki projelerde fiyat değişkendir. Hep eğitmenlik yapıyor olmasaydım çok daha fazla referansım olurdu, fakat genelde hep anlattım. Sitelerden bazıları da bana göre demode oldu ama dileyenlere farklı işler de gönderebilirim, yine de aklıma gelenler bunlar.

2 - Grafik Tasarım - Broşür, Kartvizit, El ilanı - Fiyat yine değişken

3 - Banner Tasarımı - Flash / Gif / Boyut farketmez. Web siteleri için profesyonel görünümlü reklam banner'ları hazırlayabilirim. Fiyat 30 TL.

4 - Makale yazma - Makale başına 5 TL alıyorum. (Türkçe siteler için) Pahalı gelebilir fakat belirtmemde fayda var. Makaleden makaleye fark var. Ben "tamamen" kendi cümlelerimle yazıyorum. Seo konularını da iyi bildiğim için bir makale yazmadan önce ihtiyacınız olan kelimeler ile ilgili araştırma yapıp aramalarda size mutlaka dönüş sağlayacak şekilde kendi cümlelerimle en az 300 kelime olacak şekilde makalelerinizi üzerinde düşünerek hazırlayacağım. Eğer makale ihtiyacınız ingilizce olursa 8 TL. Her makale için kullanmanız gereken Title - Description ve Keywordleri de ayrıca vereceğim. 10'lu - 20'li ve üzeri makale tekliflerinize ayrıca fiyat verebilirim. Verdiğim garanti, geri dönüşü olacağıdır.

5 - Yazılım - Bir siteniz var ve Windows uygulamasından güncelleyebilmek istiyorsunuz, veya bir siteye yeni bir içerik eklendiğinde haberdar olmak istiyorsunuz, veya daha farklı bir ihtiyaç var. C# ile Windows Uygulaması yazabilirim.

6 - Tasarım güzelleştirme - Mevcut bir siteniz var ve tasarımında ufak tefek oynamalarla iyileştirmeler yapmak istiyorsanız bu da mümkün.

7 - Seo Danışmanlığı - Google'da üst sıralara çıkmak için yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Bu da sitenin yapısı yanında bir çok parametreye bağlı oldugu için fiyat veremiyorum. Ama sadece duruma bakıp neyi nasıl yapmam gerekiyor diye sorarsanız ortalama 5 saatlik bir inceleme sonrası vereceğim raporun fiyatı 50 TL olacaktır.

8 - Wordpress Kurulumu - İstediğiniz domain'e Wordpress kurulumu. Üzerine Seo eklentisi, nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi. Seo konusunda size yardımcı olacak diğer eklentiler, dilediğiniz tema ile teslim fiyatı 10 TL. Ayrıca kullandığınız bir temayı Türkçeleştirmek istiyorsanız ayrıca görüşebiliriz.

9 - (İstanbul'da - Beşiktaş'ta Akiza eğitim merkezinde verilmek üzere) Google - Seo eğitimi. . Müfredatımı kendim hazırladım. Zaten bir çok kez anlattığım bir konudur kendisi. Eğitim 2 gün sürüyor ve günde 5 saat. Toplam 10 saatlik eğitim. En az 4 kişiye ulaştığımızda Akiza'da sınıf açılabilinir. Bilgisayar getirmenize gerek yok ,projeksiyon vs var. Sağda solda parça parça olan bilgileri tek bir merkezden "doğru" şekilde dinleyebilirsiniz. Eğitim bittiğinde bir siteyi sıfırdan alıp aramalarda "iyi" noktalara getirmek için gerçek anlamda ne yapmak lazım, ne yapmamak lazım hepsini biliyor olursunuz. Ayrıca teknik konulara da değiniyor olacağım. 10 saatlik eğitim fiyatı 400 TL. Fakat 2 günde olayın bütününü görmenizi "garanti" ediyorum. Bu konuda dileyenlere referans olarak benden eğitim almış öğrencilerimi gösterebilirim. Dileyen Web Tasarım, yada tek başına Photoshop vs eğitimi talep edebilirler. Photoshop için fiyat daha uygun olacaktır.

www.melihkoray.com