Siteye giren ziyaretçi bilmez ki. splasha ne koyarsan koy ziyaretçisi aynıdır. zaten zorunlu açılır. sağsol da aynıdır. Hadi kaldırdık tüm vpills shop reklamlarını sizin reklamı koyduk ne yapmalıyız gidip sadece ****** reklam veren mi aramalıyız artık diğer alanlara? ya da adtechin de bir çok reklamı vpills ve ****** shop bunlar da işinize çomak sokmaz mı?
Her hafta reklam alıyorum hitli sitelerime. Aynı anda sağ sol ve splashta koyduğum farklı shop reklamları oluyor. ikisi de memnun halinden. Sizden almak için epartner reklam veren aramak zorunda olmam sizinle çalışmam konusunda geri plana atmaz mı? Benim ki sadece tavsiye.
Ne kadar zamandır bu piyasanın içindesiniz bilmiyorum belki benden çok daha iyi biliyorsunuz ***** reklam olaylarını ancak benim kesin olarak gözlemlediğim bir şey var ki. Splash-sağ sol video üstü altı msn pop hepsini farklı firmaların vpills shop reklamını da koysak. Hepsinin ziyaretçisi bellidir. Ziyaretçi shop ilgisini çekerse zaten splash zorunlu açılır. sağ sol veren de düzgün banner yaparsa ona da tıklanır video üstü de tıklanır. Bu tamamen verdiğiniz yerle alakalı bir durum.