@Yaslam

Şimdi öncelikle biz ankara da olan biri olarak bu işlerin nasıl döndüğünü senden daha iyi takip ediyoruz . Gözünü kim nasıl boyadı bilemem ama Ankara lı adam Gökçek i sevmez seçimlerde hile vardı yoksa bu sene zor gelirdi . Seçimde sincan da olan herkes seçimlerin ne denli hileli geçtiğini bilir . Adam 10 yıldır ankara yı soydu bilip bilmeden sadece kendi duyduklarınla savunma . Ankara da alt yapı denen bişey yok doğalgaz pahalı yollar köstebek yuvası dahada sayarım .

Biz fazla para almasın demiyoruz gökçek için ama herşeyi bi düzene koysun Başbakanın evinin olduğu güzergahta 45 dk da 1 2 araç peşpeşe kalkıyor başka araç yok kaçırdıysan yandın 1 saat bekle . O kadar para verdik doğalgazlı araçlar alındı diye hava attı Ama sefer sayıları gitgide azalıyor . Başkent te bu oluyorsa vay halimize .

Akparti karşıtısın diye düşüneceksin şimdi evet Akparti düşmanıyım sağlam bir Atatürk çüyüm düşüncelerim ters ama Gökçek Chp li olsa onu severmiydim hayır gene sevmeyecektim görünen köy klavuz istemez . En basit örneğiyle Dsp den belediye başkanı seçilen Büyükerşen eskişehir gibi bi yeri sanat kendi öğrenci kenti yaptı adam bişeyler yapanı herzaman severler ... Dışardan herşey güzel görünüyor olabilir ama içeride hiç bişey düşündüğün gibi değil .

(Daha Ankaragücü olayına girmedim girsem bi yarım sayfa daha yazmam gerekirdi .)

Ayrıca @Xman in yorumuna istinaden .

Benim oy verdiğim bölgede çoğu kişi Chp ve Mhp ağırlıklı oy verdi ama nedense sandıktan hiç biri yüksek oyu alan parti olamadı düşünmek gerekir .