Bu kitabı ben aldım. Arkadaşımın para kazanması üzerine, önce arkadasıma salaksın dedim,ama hesabını gösterince bende aldım kitabı...
O zaman senden suphelenmeye basladim, eger arkadasin aldiysa kitabi ve kazanmaya basladiysa sen ne diye satin aldin, arkadasindan alamazmiydin kitabi, okuyamazmiydin ?? Ay ben bunun ....
bu kadar bilgili insanlar veya google dan çok para kazanan insanlar kendilerini kolay kolay belli etmezler
Arkadaş ordan clickbank'tan nasil kazandigini anlatiyor, google adsenseden degil.
Durum kısacası bu :
clickbankta degisik urunlerde urunun fiyatindan %75 e varan komisyon sende kalir. misal, ordan bir ekitap 30$, senin referansinla onu satarsan sana 24$ kalir, 6$ kitabi yazanda.
Ve sen google adwords ile kampanyalar olusturarak, o kitabi ile ilgili anahtar kelimeleri aratan insanlar direkt referansinla o clickbank sayfasina yonlendirirsin,
google adwords ile harcarsin 15$ i , kazanirsin clickbanktan 20$'i. burda kar sana kalmis 5$. ama bunu biraz daha iyi inceleyerek yaparsan butceyi minimume azaltip maksimum kazanc saglayabilirsin, basit seyler, sadece kafa kullanman gerek
Adam gitmis, war-ez den buldugu bir kitabi turkcelestirmis al sana 80Tl diyor. halbuki bu bilgiler forumlarda da bedava anlatiliyor ( Warrior forums -
http://www.warriorforum.com/) mesela