SedaRecep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kitabı ben aldım. Arkadaşımın para kazanması üzerine, önce arkadasıma salaksın dedim,ama hesabını gösterince bende aldım kitabı...
O zaman senden suphelenmeye basladim, eger arkadasin aldiysa kitabi ve kazanmaya basladiysa sen ne diye satin aldin, arkadasindan alamazmiydin kitabi, okuyamazmiydin ?? Ay ben bunun ....

PcDelisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadar bilgili insanlar veya google dan çok para kazanan insanlar kendilerini kolay kolay belli etmezler
Arkadaş ordan clickbank'tan nasil kazandigini anlatiyor, google adsenseden degil.

Durum kısacası bu :

clickbankta degisik urunlerde urunun fiyatindan %75 e varan komisyon sende kalir. misal, ordan bir ekitap 30$, senin referansinla onu satarsan sana 24$ kalir, 6$ kitabi yazanda.

Ve sen google adwords ile kampanyalar olusturarak, o kitabi ile ilgili anahtar kelimeleri aratan insanlar direkt referansinla o clickbank sayfasina yonlendirirsin,

google adwords ile harcarsin 15$ i , kazanirsin clickbanktan 20$'i. burda kar sana kalmis 5$. ama bunu biraz daha iyi inceleyerek yaparsan butceyi minimume azaltip maksimum kazanc saglayabilirsin, basit seyler, sadece kafa kullanman gerek

Adam gitmis, war-ez den buldugu bir kitabi turkcelestirmis al sana 80Tl diyor. halbuki bu bilgiler forumlarda da bedava anlatiliyor ( Warrior forums - http://www.warriorforum.com/) mesela