Sorunsuzhost.com eski sahibi benim. "Oral Ayhan" benim asker arkadaşımdı, kendisine devretmemin sebeni benim tamamen kurumsala dönmek isteyişimdir. yoksa neden ben kurulu düzenimi bozayım. istedim ki asker arkadaşımda kazansın, bende bireyselleri ona yonlendirecek boylelikle yine de kopmuyacaktık. "Oral Ayhan" daha ilk günden bana 50 TL takınca ben uzak durdum, artı olarak almanya lokasyon sunucunun DC'den gelen bir haber ile resmen yıkıldım.! Adam sunucu kirasını öderken bile Fake Kredi kartı kullanmış, LNWSERVER ile bildiğim kadarıyla mahkemelik olmuşlar. Şikayetler , telefonlarda cabası. Kurumsal müşterilerimin yanı sıra bireysel müşterilerimden sürekli şikayetler alıyorum ve hala da almaya devam ediyorum. Adam iyi dolandırmış piyasayı. adam benim sırtımdan bu devirde rahat 2,000 TL kazanmıştır. Bende sizin gibi kendisine hakkımı helal etmiyorum. Neyseki müşterilerimi mağdur etmedim. Kaldıkları yerden devam ediyorum lakin isim değiştirdim. Eğer host konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim.